Canals Galeria d'Art estrena nova temporada amb l'objectiu de 'provocar' Sant Cugat

A l'octubre s'exposaran gravats de Neus Colet dedicats a Gabriel Ferrater


  • Comparteix:

Canals Galeria d'Art, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Canals Galeria d'Art, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Canals Galeria d'Art estrena aquest mes de setembre nova temporada, i ho fa amb l'objectiu de 'provocar la ciutat de Sant Cugat'. Així ho ha detallat el director de la galeria, Josep Canals, explicant que enguany arriben al 49è aniversari i que ho celebraran amb una jornada de portes obertes el 10 de setembre. Aquest dia s'hi podrà visitar la mostra de pintura 'Temps enrere' de Sergi Barnils, que continua. Serà més endavant, entre octubre i desembre, que s'hi podran veure gravats de Neus Colet dedicats a Gabriel Ferrater.

Al mes de gener començarà una mostra de Pep Codò, amb escultura matèrica i en paper. Seguidament, d'abril a juny, la galeria convida la ciutadania a descobrir quatre joves fotògrafes de Sant Cugat, en una exposició comissariada per Clara Garriga. I per acabar la temporada, es proposa conèixer "deu artistes que formen part de la història de l'art dels últims cent anys a Sant Cugat": Anzano, Barnils, Carral, Canals, Cabanas, Alibau, Codó, Delclaux, Formiguerra i Grau Garriga.

El director de Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha justificat l'esperit provocador amb què comencen aquesta temporada lamentant que "a una ciutat tan rica en tants aspectes, el nivell de protecció dels seus artistes i del seu ecosistema cultural és molt minse". "Per tant, hem de fer país i hem de fer poble", assegura Canals.




Josep Canals

És una temporada que volem provocar, una vegada més, a la ciutat de Sant Cugat. A una ciutat tan rica en tants aspectes, el nivell de protecció dels seus artistes i del seu ecosistema cultural és molt minse. I, per tant, hem de fer país i hem de fer poble.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.