El festival Contratemps contagia la passió per les músiques històriques

El cicle ha tancat aquest dijous la part 'fringe', protagonitzada pel jovent


  • Comparteix:

El festival de música històrica Contratemps trasllada al públic la passió dels músics per les peces creades en altres èpoques. Aquest dijous la iniciativa ha posat punt final a la part 'fringe' del cicle, és a dir, la dedicada al jovent. Ha estat amb un concert a càrrec d'Anacronía Ensemble, que ha interprentat el programa '¿Haydn Abarrocado?', basat en la sèrie de concerts organitzats pel clavecinista Johann Christian Bach i el violagambista Carl Friedrich Abel a la Londres del segle XVIII, on hi interpretaven peces de Franz Joseph Haydn. Les activitats del festival s'allarguen fins al diumenge, amb una programació que inclou més concerts, però també tallers i xerrades.

La part del festival dedicada al jovent, ha explicat el membre del Col·lectiu Música Antiga de Sant Cugat Jorge Juan Morata, és una de les grans novetats de la trobada. Una oportunitat per als "joves intèrprets que es volen promocionar", ha apuntat.

Un altre dels plats forts del Contratemps serà l'estrena d'una òpera italiana d'Antonio Caldara, transcrita per l'equip del festival i que no s'havia sentit des de principis del segle XVIII. L'actuació serà aquest dissabte a les 21 h al Claustre del Monestir, amb les entrades a 15 euros.

Les activitats segueixen aquest divendres a les 21 h amb un concert a càrrec d'Arbeau Project Ensemble al Claustre del Monestir.

CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ


Jorge Juan Morata

Aquest any, com a novetat, tenim l'edició 'fringe', de promoció de joves intèrprets que es volen promocionar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.