La Repicada fa bufar les espelmes dels 30 anys dels Bastoners

El parc de Ramon Barnils ha estat l'epicentre de tota una jornada de celebració


  • Comparteix:

Els Bastoners de Sant Cugat han celebrat aquest dissabte que enguany és el seu 30è aniversari amb un dia farcit d'activitats al parc de Ramon Barnils. Durant el matí els més petits han pres el protagonisme, amb una actuació infantil que ha comptat amb els Bastoners de Terrassa com a colla convidada. Però l'acte més esperat ha estat La Repicada, un ball de bastons que s'ha estat assajant en què s'ha convidat a tota la ciutadania a posar-se a la pell dels Bastoners durant una estona. Amb tot plegat, han pogut celebrar l'aniversari acompanyats d'altres entitats de cultura popular santcugatenques, com els Geganters, els Diables o els Caparrots.

Alba León, membre de la junta dels Bastoners de Sant Cugat, ho ha agraït dient que "al final Bastoners no deixa de ser una entitat de cultura popular, i no és l'única de la ciutat". "Ens agrada celebrar-ho amb la resta d'entitats que creuen en la cultura popular i tradicional catalana", ha afegit León.

La festa s'ha tancat al vespre, amb un sopar popular i concerts.





Alba León

Al final Bastoners no deixa de ser una entitat de cultura popular, i no és l'única de la ciutat. Ens agrada celebrar-ho amb la resta d'entitats que creuen en la cultura popular i tradicional catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.