La consellera Natàlia Garriga tanca la Setmana de l'Art a Sant Cugat

Aquesta és la segona edició d'una iniciativa que se celebra a tot el territori català


Temes relacionats

Els museus i galeries de Sant Cugat s'omplen per la Setmana de l'Art a Catalunya (22/nov/22)


  • Comparteix:

Neus Colet, Natàlia Garriga i Josep Canals a la Canals Galeria d'Art / Foto: Cugat Mèdia

Neus Colet, Natàlia Garriga i Josep Canals a la Canals Galeria d'Art / Foto: Cugat Mèdia

La cloenda de la Setmana de l'Art a Sant Cugat ha comptat amb la visita de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, a les galeries locals que hi han participat. Així, Garriga ha visitat, aquest divendres, la Canals Galeria d'Art, la Sala Rusiñol i La Galeria, en un recorregut en el qual ha aprofitat per fer una valoració molt positiva del certamen.

Pel que fa a l'estat de salut del gremi de les galeries, la consellera ha explicat que ja abans de la pandèmia hi havia algunes dificultats, que amb les restriccions de la Covid-19 encara es van agreujar. "Sempre hem tingut una dificultat de fer entrar el públic a les galeries", ha confessat. De cara al futur, ha valorat iniciatives com la de la Setmana de l'Art i ha avançat que "ara toca seguir obrint portes, fer l'accés més fàcil, i aconseguir que la gent jove també s'animi a entrar".

Una iniciativa d'àmbit nacional

La Setmana de l'Art a Catalunya és un esdeveniment que té l'objectiu de promocionar l'art modern i contemporani al conjunt de la població i crear llaços entre entitats que treballen l'art a Catalunya. La iniciativa, organitzada per Galeries d'Art de Catalunya (GAC), ha celebrat enguany la seva segona edició amb desenes d'activitats arreu del territori.


Natàlia Garriga

Sempre hem tingut una dificultat de fer entrar el públic a les galeries. La pandèmia no ha ajudat, i ara toca seguir obrint portes, fer l'accés més fàcil, i aconseguir que la gent jove també s'animi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.