Canals Galeria d'Art estrena el 2023 amb una exposició de l'artista Pep Codó

La mostra inclou prop d'una vintena d'obres de l'escultor santcugatenc


  • Comparteix:

Una de les peces de la mostra / Foto: Canals Galeria d'Art

Una de les peces de la mostra / Foto: Canals Galeria d'Art

Canals Galeria d'Art enceta el 2023 amb una exposició del santcugatenc Pep Codó. En aquesta mostra, que porta per títol 'El parlar dels papers i les pedres', l'artista combina sis escultures amb pedra i una dotzena de relleus en paper. L'exposició obre portes el 3 de gener, a partir de les 17 h.

Les peces escultòriques combinen el granit, l'alabastre i el basalt, materials que conformen un ''contrast cromàtic, de densitat i de lluminositat'', ha explicat Pep Codó a Cugat Mèdia. Els quadres són de paper fet a mà i amb un relleu fruit, també, de l'ús de la pedra. ''Aquests papers són bastant inèdits, no els he exposat gaires vegades'', ha destacat Codó.

'El parlar dels papers i les pedres', ha remarcat Codó, és una evolució de la sèrie 'Germinacions', que el santcugatenc va presentar l'any 2007 i que s'inspira amb els elements del mar.


Pep Codó

Els papers són bastant inèdits, no els he exposat gaires vegades i això en mi és una mica novetat, perquè normalment treballo l'escultura volumètrica i amb materials durs, com la pedra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.