Últims assajos per al Ball de Gitanes més multitudinari

Les Gitanetes i les Giovenetes també estan ultimant detalls abans de la ballada, que se celebrarà el cap de setmana del 18 i 19 de febrer


  • Comparteix:

Tot a punt per al Ball de Gitanes més multitudinari de la història de Sant Cugat, que tindrà lloc el dissabte, 18 de febrer, a la plaça d'Octavià. Un total de 528 balladors i balladores i 66 mantistes s'han inscrit en l'edició d'enguany, que se celebrarà en dos torns i comptarà amb sis cercaviles prèvies. Acompanyaran a les cercaviles les bandes de música de Fusió, l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat, l'Escola Municipal Victòria dels Àngels, Els Ministrers de la ciutat, el Col·lectiu Música Antiga Sant Cugat i l'escola de música Nota de Pas. Cugat Mèdia ha assistit a un dels últims assajos d'enguany, tant de les Gitanes com de les Gitanetes.

Els membres de la Comissió del Ball de Gitanes Julià Mestieri i Arnau Marimon reconeixen que l'organització d'aquest nou format en dos torns "ha suposat un gran esforç". Un esforç que també han assumit els balladors, als quals han agraït "la paciència i les ganes que hi posen".

El dissabte, 18 de febrer, a les 11 h, s'iniciaran les sis cercaviles des de diferents punts de la ciutat per trobar-se, a les 13 h, a la plaça d'Octavià i donar pas a l'inici del Ball de Gitanes i, posteriorment, el Ball de Giovenetes. El Ball de Gitanetes, en canvi, s'iniciarà el diumenge, 19, amb la Baixada de Gitanetes, a les 11 h, que conduirà els balladors i balladores més joves de la plaça de Sant Pere a la plaça d'Octavià. L'inici del ball està previst per a les 11.40 h.


Arnau Marimon

És el primer cop que ballem tanta gent, amb un format nou de dos torns, amb més cercaviles, esperem que vagi molt bé, però estem expectants per veure com acaba encaixant tot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.