Tret de sortida al Carnaval amb la presa de poder del Gall de Sant Cugat

El Ball dels Estirats, la baixada del Gall del cimbori i la presa de poder enceten una setmana de gresca desfermada


Temes relacionats

El Gall de Carnaval ja té la vara de poder: 'Ordeno gresca i xerinola sense fi!' (16/feb/23)


  • Comparteix:

El Carnaval de Sant Cugat ja ha arribat als carrers de la ciutat per omplir-los de gresca i disbauxa fins al pròxim dimecres. L'inici de la festa ha començat a la plaça de Sant Pere amb el Ball dels Estirats i, tot seguit, el seguici ha baixat pel carrer Major fins a la plaça d'Octavià. Allà, el Gall ha baixat del cimbori i ha conduït als assistents fins a l'Ajuntament, on ha arrabassat la vara de poder a l'alcaldessa i ha fet el tradicional pregó. La cursa electoral, el retard en l'aprovació del pressupost i la polèmica pel cartell del Carnaval són algunes de les qüestions que el Gall ha criticat. La trobada ha acabat amb un tast de cava i botifarra d'ou.

El membre de la Comissió de Carnaval i del Gall, Arnau Marimon, ha celebrat que el Carnaval torni a gaudir-se sense restriccions, tot i que també ha mostrat el descontentament dels organitzadors respecte al Ball de Carnaval. La manca d'alternatives a la plaça d'Octavià per a la celebració del Ball, ha obligat la Comissió a desentendre's de la seva organització.

Per la seva banda, l'alcaldessa ha fet broma sobre la setmana "de vacances" que es podrà prendre gràcies a la presa de poder del Gall.


Arnau Marimon

Aquest any ja podem celebrar un Carnaval sense restriccions. Avui comencem amb el Ball dels Estirats, la presentació del programa i la presa de poder del Gall.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.