El Concert Música per la Solidaritat recapta 7.000 euros per al Fons Social Sant Cugat- Valldoreix

El grup vocal In Crescendo ha fet gaudir els més de 400 espectactadors al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La 16a edició del Concert Música per la solidaritat organitzat pel Club Rotary Sant Cugat, i amb la col·laboració de Cugat Mèdia, ha recaptat 7.000 euros per al Fons Social Sant Cugat-Valldoreix, entitat que ofereix microcrèdits a persones amb situació de vulnerabilitat per afrontar les despeses imprevistes. Més de 400 persones han assistit al concert aquest dissabte al Teatre- Auditori amb l'actuació del grup vocal In Crescendo, guanyadors del programa de TV3 l'Oh Happy Day del 2014, que han ofert cançons de Bruno Mars o Sílvia Pérez Cruz, jocs vocals i cançons pròpies. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha presidit el concert acompanyada del el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, i la regidora de Cultura, Esther Madrona.

Ritme, música, jocs vocals i un perfecte grup de joves cantants que han cercat i trobat la complicitat del públic assistent. Jugar amb la veu buscant diferents efectes i ritmes s'ha convertit en un dels principals objectius del grup In Crescendo. El públic ha gaudit d'allò més amb el grup sobre l'escenari que també ha barrejat tocs d'humor dels diferents artistes improvitsant cançons des de diferents tons. Un espectacle singular, innovador i proper a l'espectador que s'ha quedat bocabadat amb el jove talent d'aquests músics.

El Club Rotary Sant Cugat suma prop de 140.000 euros amb les 16 edicions del concert i tots ells destinats a diferents ONG de la nostra ciutat. El president de l'entitat, Francesc Daura, es mostra satisfet per la consolidació d'aquest acte i la recaptació assolida.













Francesc Daura

Estem molt contents amb la resposta de la ciutadania i la recaptació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.