Dos santcugatencs porten la passió pels jocs de taula a la Seu d'Urgell

Marc Travé i Pablo Giménez han organitzat la 7a edició del Festival Joc del Pirineu amb més de 8.000 participants


  • Comparteix:

Imatge de diversos jocs de taula durant el Festival Joc del Pirineu / Foto: Pablo Giménez

Imatge de diversos jocs de taula durant el Festival Joc del Pirineu / Foto: Pablo Giménez

Els santcugatencs Marc Travé i Pablo Giménez han estat els encarregats d'organitzar la 7a edició del Festival Joc del Pirineu. El festival s'ha dut a terme a la Seu d'Urgell aquest cap de setmana passat amb 8.000 participants, un 30% més que l'edició anterior. Els jocs de taula per a tots els públics estaven ubicats en diferents ludoteques de la capital de l'Alt Urgell i en cada punt de trobada hi hagut diversos jocs lúdics que han fet gaudir persones de totes les edats.

Pablo Giménez ha explicat a Cugat Mèdia que "més de 8.000 assistents denota un nivell de salut en el món del joc de taula impressionant". També ha expressat que una iniciativa similar es podria dur a terme a Sant Cugat, i ha destacat que "Sant Cugat té espais molt destacats que es podrien explotar per fer-ho en un format més proper a la població i que li doni un encant especial".

El festival s'ha consolidat com un dels esdeveniments de referència a Catalunya i a l'Estat espanyol amb un 75% d'ocupació hotelera, conclou Giménez.


Pablo Giménez

Sant Cugat té espais molt destacats que es podrien explotar per fer-ho en un format més proper a la població i que li doni un encant especial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.