Les tres recomanacions per aquest Sant Jordi de la llibreria Abacus

Proposa tres llibres per reflexionar sobre la societat d'avui en dia


  • Comparteix:

El llibreter Xavier Alsina de la botiga Abacus Sant Cugat, ubicada al carrer de la Torre, escull tres llibres per aquest Sant Jordi 2023, els tres relacionats amb reflexions per millorar la societat.


/ Foto: Cugat Mèdia

'Farmàcia del Mar'

El primer llibre és la 'Farmàcia del Mar' de Josefina Llargués. Un llibre molt interessant sobre com el mar i les algues poden ajudar a salut de les persones, ja sigui tant en l'àmbit intern com l'extern de la nostra pell. El llibre té capítols curts i són molt entenedors. El que realment busca l'autora és promoure un canvi a la societat envers la salut gràcies al mar i les algues.

'Els nens són els Reis'

La segona recomanació és 'Els Nens Són Reis' de l'autora francesa Delphine de Vigan. La novel·la és una crítica a la societat que hi ha avui en dia. El llibre narra la història de la desaparició d'una nena que provoca un gran trasbals a la seva família. Aquesta família viu de les xarxes socials i el fet de la desaparició de la seva filla fa que tot canviï. La pregunta que provoca l'autora als lectors del llibre és: realment aquests nens són els reis, o és algú altre? Això es descobrirà un cop acabada la novel·la amb una investigació molt intensa i audaç.

'La Treva'

El tercer llibre és 'La Treva', escrit per Toni Galmés. És un àlbum il·lustrat infantil, però que també pot ser llegit per tots els adults. La història narra una carta que escriu un jove soldat britànic a la seva mare l'any 1914, després del dia de Nadal. La carta explica com aquell dia les bombes de la Primera Guerra Mundial van deixar de sonar per un instant gràcies a un partit de futbol. Aquell dia el soldat britànic va fer amistat amb un soldat alemany que a priori era l'enemic. El més important d'aquesta història és que aquesta amistat es va forjar gràcies a l'esport.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.