Les tres recomanacions per aquest Sant Jordi del Pati de Llibres

La llibreria està especialitzada en llibres de literatura infantil i juvenil


  • Comparteix:

La llibretera Mont Soler del Pati de Llibres de Sant Cugat, ubicat al carrer de Xerric número 22, escull les seves tres recomanacions per aquest Sant Jordi 2023 de literatura infantil i juvenil.


/ Foto: Cugat Mèdia

'Mentre dorms. Qui treballa de nit?'

La primera recomanació és un llibre de coneixements enfocat a un públic d'entre 0 i 6 anys. L'autor Peter Arrhenius i la il·lustradora Ingela Arrhenius han fet un llibre que proporciona molt vocabulari i jocs per als infants.

'Tigre'

El segon que recomana és un llibre il·lustrat que es pot "gaudir tant en família com sols", explica. 'Tigre', de Jan Juute, és una obra que té moments "de tristor, altres dolços i també d'emoció per al lector" pensat per infants de 3 o 4 anys. Aquest conte parla sobre la Josefina, una anciana que es troba un tigre al bosc i decideix adoptar-lo. Amb el temps, el tigre enyora la seva terra i viure lliure, i la Josefina ha de deixar-lo anar.

'Paf!'

L'última recomanació és un còmic per infants de 0 a 5 anys. 'Paf!', de Volker Schmitt i il·lustrat per Màriam Ben-Arab, parla sobre la Boni, una nena que es troba un senyor que ha perdut la memòria enmig de la platja. Amb aquesta barba i amb una cama de fusta, segur ha de ser un pirata! Junts començaran una aventura que els portarà a la recerca d'un tresor perdut i per recuperar la memòria d'en Paf.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.