Les tres recomanacions per aquest Sant Jordi del Celler de Llibres

La llibreria recomana tres llibres d'autors internacionals per aquest 23 d'abril


  • Comparteix:

El llibreter Pablo Giménez de la llibreria el Celler dels Llibres, ubicat a l'Avinguda Cerdanyola número 14, fa les seves tres recomanacions per aquest Sant Jordi 2023 i proposa tres escriptors internacionals.


/ Foto: Cugat Mèdia

'Mañana y mañana y mañana'

El primer llibre que recomana Giménez s'anomena 'Mañana y mañana y mañana' de Gabrielle Zevin. Un llibre que narra la relació entre dos programadors durant els anys vuitanta. La història explica com són els videojocs per dintre al mateix temps que hi ha una història humana, plena d'emocions i de sentiments.

'El nen, el talp, la guineu i el cavall'

El segon llibre és 'El nen, el talp, la guineu i el cavall', de Charlie Mackesy. Una faula que va inspirar el guanyador de l'Oscar d'aquest any 'Tot a la vegada a tot arreu'. És una obra deliciosa amb la qual pots obrir per qualsevol pàgina i senzillament llegir i contemplar totes les imatges que l'acompanyen.

'Sociedad por la Preservación de los Kaiju' El tercer i últim llibre és la 'Sociedad por la Preservación de los Kaiju', escrit per John Scalzi. Els Kaiju són uns monstres gegants molt semblants a Godzila. És una novel·la de ciència-ficció amb un toc d'humor molt important amb el qual aquests monstres estan en perill d'extingir-se i se'ls ha de protegir i cuidar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.