Les caramelles ressonen per tot Sant Cugat en un nou Diumenge de Pasqua

Les corals santcugatenques han recorregut els carrers de la ciutat cantant sardanes, vals i havaneres


  • Comparteix:

La cantada de caramelles ha tornat a ressonar pels carrers de Sant Cugat aquest Diumenge de Pasqua. Els cantaires i músics de la Societat Coral La Lira i de la Societat Coral La Unió Santcugatenca han anat recorrent llocs emblemàtics de la ciutat com la plaça Sant Pere, la plaça d'Octavià o la Residència Sant Cugat. Cançons típiques catalanes en forma de sardana, vals o havanera han sonat per celebrar la Pasqua i la primavera amb un públic que ha acompanyat les dues corals en el seu recorregut.

A més, com ja va sent tradició, la Societat Coral La Unió Santcugatenca ha tornat a visitar Cugat Mèdia per cantar 'A cau d'orella' i 'Mariner de terra endins'. El director de la coral de La Unió Santcugatenca, Albert Santiago, s'ha mostrat molt satisfet per poder "continuar i mantenir la tradició de les caramelles any rere any". A més, ha destacat "la bona acollida" del públic santcugatenc que s'ha apropat pels carrers per escoltar les cançons de la coral.

Les dues corals santcugatenques han continuat el seu recorregut fins a la Llotgeta del Monestir, on coincidint amb la sortida dels feligresos de la missa de Diumenge de Pasqua i el públic que ha acompanyat les caramelles al llarg de la jornada, els assistents han pogut continuar gaudint de les cançons.




Albert Santiago

Ambient molt maco, molt agradable. Molt contents de continuar i mantenir aquesta tradició de les caramelles. Estem molt contents de la acollida, ho estem gaudint molt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.