El Matí de Catalunya Ràdio ve a Sant Cugat per a l'especial de Sant Jordi

Durant el programa diversos escriptors han presentat els seus llibres, s'han fet recomanacions i actuacions musicals en directe


  • Comparteix:

'El Matí de Catalunya Ràdio' ha fet un programa especial per la diada de Sant Jordi a la plaça d'Octavià de Sant Cugat aquest divendres al matí davant de la llibreria Abacus. El programa ha comptat amb la presència de diversos escriptors a la tertúlia com Eva Baltasar; Vicenç Villatoro; Gemma Ruiz, autora del llibre 'Les nostres mares', amb el qual va guanyar el premi Sant Jordi 2022; o el presentador del Més 3/24, Xavier Grasset, que acaba de publicar el llibre 'La pausa dels dies'. També hi ha participat la periodista de TV3 Txell Feixas, que ha presentat 'Aliades. Les nenes de Xatila desafien les regles del joc'. Durant el programa també s'han fet algunes recomanacions de llibres per regalar de cara a Sant Jordi.

La periodista i presentadora del matinal, Laura Rosel, ha valorat l'oportunitat de poder fer aquest programa especial per Sant Jordi davant d'un element tan icònic com és el Monestir de Sant Cugat.

Durant el programa també s'ha pogut gaudir en directe de les actuacions musicals de Julieta i de Suu, que s'han endut els aplaudiments de tots els assistents que s'han desplaçat fins a la plaça per presenciar-lo en directe.

El programa l'han tancat amb l'humor de Quim Morales, Charlie Pee i Joel Díaz amb el programa L'última hora del matí de Catalunya Ràdio.


Laura Rosel

Nosaltres tenim molt clar que Sant Jordi són llibres i són roses, però també és carrer, i un dels carrers més bonics que tenim sens dubte és aquest al costat tresor com és el Monestir. Una de les joies que tenim a casa nostra i, per tant, no podíem fallar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.