Torna el Curs Internacional de Cant de Camerata Sant Cugat

La iniciativa portava sense celebrar-se des de 2019


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Arxiu

Imatge d'arxiu / Foto: Arxiu

Camerata Sant Cugat recupera el Curs Internacional de Cant, que feia tres anys que no se celebrava a causa de la crisi sanitària. Entre dilluns i dissabte de la setmana vinent, el Conservatori Victòria dels Àngels acollirà concerts i activitats. En aquesta 17a edició de la iniciativa, l'organització vol posar de manifest la 'consolidació com un referent en el món de l'ensenyament vocal i del cant líric en particular. El curs està organitzat per Camerata i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, el Conservatori, la Fundació Jaume Aragall, els Amics de l'Òpera de Sabadell i Apròpera.

Els concerts oberts al públic tindran lloc divendres a les 18 h al Conservatori, amb una actuació de l'alumnat; i dissabte a les 20 h, amb un concert de cloenda. Aquesta darrera actuació serà amb taquilla inversa i servirà també per lliurar les beques i el Premi Camerata Sant Cugat de Cant 2023.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.