Els Diables no mostren pietat: 'T'has quedat a la poltrona, Esther Madrona'

Els Diables han carregat als Versots contra l'antiga regidora de Cultura, a qui acusen "d'oblidar-se" de la cultura popular


  • Comparteix:

Els Diables de Sant Cugat no han mostrat pietat i han carregat contra l'exregidora de Cultura, Esther Madrona, per haver-se 'oblidat' de la cultura popular i haver-se 'quedat a la poltrona'. En l'edició dels Versots d'Enguany, els Diables també han criticat la decisió de l'exalcaldessa Mireia Ingla de renunciar a l'acta per anar a les llistes d'ERC al Congrés. A l'exprimer secretari del PSC a Sant Cugat, Pere Soler, també li ha tocat el rebre amb una crítica sobre la seva 'cadira a la Diputació'.

Els Versots d'enguany també han posat el focus en els desallotjaments, la sequera i la violència masclista. En clau més local, els Diables ha carregat contra el Golf Sant Cugat per l'ús que fan de l'aigua i han demanat que tiri endavant l'escola La Mirada.

Per posar el punt final a l'acte, els diables que han fet els Versots han interpretat una versió de 'Coti x Coti' dels The Tyets en què han remarcat la dificultat que comporta formar part d'una entitat de cultura popular. L'esclat de festa i el concert de Roba Estesa han posat la cirereta del pastís al dissabte de Festa Major.


Diables de Sant Cuga

Et recordo que has estat tinenta de cultura, i estem aquí per fer un balanç i donar-te consells per millorar, ja que t'has quedat a la poltrona, Esther Madrona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.