La santcugatenca Admire estrena el single 'Bikini Mojao'

El tema és el primer avançament del seu EP de debut, 'No stress', que estarà format per cinc cançons de "dancehall" i "afrobeats"


  • Comparteix:

Admire durant la gravació del videoclip del single / Foto: Admire

Admire durant la gravació del videoclip del single / Foto: Admire

La cantant santcugatenca Admire estrena aquest divendres el seu nou single 'Bikini Mojao', un tema que beu de l'afrotrap i que vol aprofitar l'embranzida de les festes estiuenques de 'dancehall' per colar-se a les pistes de ball. El senzill és el primer avançament del seu EP debut, 'No Stress', que l'artista presentarà a la tardor i que està format per cinc cançons de 'dancehall' i 'afrobeats'. Aquesta primera cançó s'estrena conjuntament amb un videoclip dirigit per la pròpia Admire que destil·la força i empoderament femení i convida a ballar 'fins a baix'.

En declaracions a Cugat Mèdia, Admire ha explicat que ha triat 'Bikini Mojao' com a primer tast del seu EP pel "caràcter i personalitat" que desprèn el tema. "És el tema més dur i cru i el que millor representa l'àmbit en el qual m'estic encaminant, que és el de 'dancehall' i 'afrobeats'", ha remarcat la cantant santcugatenca.

L'artista, que a més de ser cantant produeix, balla i dirigeix tot el seu projecte musical, ha posat en valor els lideratges femenins. "A vegades se'ns vol com a directores i líders, però en una estètica molt dolça i obedient" ha assegurat Admire, que també ha afegit que gaudeix sent la líder d'un projecte on pot "inspirar" altra gent i fer el que li "neix com a artista".

En el seu horitzó més proper hi ha el concert que oferirà a la Festa Major de la Floresta el divendres 21 de juliol al Parc de les Dones. Ja a l'octubre, Admire presentarà l'EP al complet en un concert d'estrena en una ubicació que encara no ha volgut desvetllar, però que ha avançat que serà en un "lloc mític" de Barcelona.




Admire

Per mi és un single molt potent i és diferent al que he fet abans. És molt bon tret de sortida per saber de què anirà l'EP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.