Les tres recomanacions per aquest estiu del Celler de Llibres

La llibreria santcugatenca recomana tres llibres d'autors internacionals per gaudir durant el període estival


  • Comparteix:

El llibreter Pablo Giménez de la llibreria el Celler dels Llibres, ubicada a l'Avinguda Cerdanyola número 14, fa les seves tres recomanacions per aquest estiu i proposa un grapat de lectures ideades per escriptors internacionals.

Portades dels tres llibres que recomanen des del Celler de Llibres

Portades dels tres llibres que recomanen des del Celler de Llibres / Foto: Cugat Mèdia

'El guerrero a la sombra del cerezo'

El primer llibre que recomana Giménez s'anomena 'El guerrero a la sombra del cerezo' de David B. Gil. Una novel·la de ficció ambientada en l'època feudal del Japó que explica que, tot i la fredor de la guerra, sempre hi ha oportunitats perquè floreixin històries boniques.

'Skandar i el genet fantasma'

El segon llibre és 'Skandar i el genet fantasma', un relat de la britànica Annabel Steadman que va vinculat a la primera part d'aquesta coneguda serie sobre unicorns sanguinaris i ferotges batalles al cel.

'El mentalista'

La tercera i última recomanació per part de Giménez és 'El mentalista', una obra literària ideada pels autors suecs Camila Läckberg i Henrik Fexeus. El relat es construeix al volant d'un parc d'atraccions als afores d'Estocolm en el qual apareix una caixa amb el cos d'una jove assassinada brutalment. Es tracta d'un llibre enfocat, principalment, al públic adult, tot i que els joves apassionats per les novel·les policíaques també són aptes per assaborir-lo durant aquest estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.