Pati de Llibres recomana tres títols per gaudir de la lectura durant aquest estiu

La responsable de la llibreria infantil i juvenil, Munt Soler, ha recomanat tres obres enfocades al període estival


  • Comparteix:

'Som-hi, a banyar-se!' (Taro Gomi, Kalandraka, 2011), 'El temps és una flor' (Julie Morstad, Joventut, 2023) i 'La promesa' (Damon Galgut, Libros del Asteroide, 2021) són tres obres que, des de la llibreria Pati de Llibres, recomanen perquè xics i no tan xics llegeixin durant aquest estiu. La copropietària de l'establiment Munt Soler explica, a través d'aquest format digital, perquè les santcugatenques i els santcugatencs no es poden perdre aquestes lectures durant el període estival d'enguany.

'Som-hi, a banyar-se!'

El primer llibre que recomana Soler és una obra de Taro Gomi i té per objectiu fomentar l'hàbit de la lectura dins la rutina dels més petits. És un llibre que, com bé indica el seu títol, relata, amb tota mena d'il·lustracions, el procés que hem de seguir per anar a la dutxa o a prendre un bany.

'El temps és una flor'

El segon llibre és 'El temps és una flor', un relat de la nord-americana Julie Morstad que pretén reflexionar sobre el concepte del temps. Un concepte que, a paraules de Soler, "molt sovint és difícil d'entendre per als joves lectors". Amb tot, l'autora del llibre busca explicar com és el temps i com evoluciona a través d'un seguit d'il·lustracions per llegir i analitzar en família.

'La promesa'

La tercera i última recomanació per part de Soler és 'La promesa', una obra literària ideada per l'autor sud-africà Damon Galgut qui, a través de la seva obra, relata la història d'una família blanca després de l'arribada de Nelson Mandela a la presidència. Es tracta d'un llibre enfocat, principalment, al públic adult, tot i que els joves també són aptes per assaborir-lo durant aquest estiu.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.