La música històrica es torna a escampar per Sant Cugat amb el festival 'Contratemps'

La cinquena edició comença aquest divendres i portarà concerts, òpera, exposicions i conferències a diferents espais del municipi


Temes relacionats

El festival 'Contratemps' omplirà de música antiga Sant Cugat del 8 al 17 de setembre ( 6/jul/23)

La música històrica es torna a repartir per Sant Cugat amb el Contratemps (26/ago/22)


  • Comparteix:

Sant Cugat es converteix, durant aquest mes, en l'epicentre de la música històrica amb el festival 'Contratemps'. La iniciativa, organitzada pel Col·lectiu Música Antiga Sant Cugat, ha arrancat aquest divendres amb la posada en escena de la part 'fringe' del cicle, la qual va destinada al públic més jove. I ha estat amb un concert doble a càrrec dels grups emergents Ensemble Nocturnalia i Ensemble Triálogo, que han interpretat un bloc de peces clàssiques amb la presència destacada del violí i dels bastons. Les activitats del festival s'allarguen fins al 17 de setembre, amb una programació que inclou més concerts, tallers i xerrades. La proposta, que enguany celebra el cinquè aniversari, es repartirà en diferents espais com la plaça de l'Om, el Cafè Auditori, el Celler Modernista i el Museu del Monestir.

La part del festival dedicada al jovent, ha explicat el membre del Col·lectiu Música Antiga de Sant Cugat Jorge Juan Morata, va ser una de les novetats de l'edició passada i "va arribar per quedar-se". Una oportunitat per als "joves intèrprets que es volen promocionar en un escenari immillorable", ha apuntat.

Les activitats segueixen aquest diumenge amb una de les activitats estrella d'enguany, que combinarà música amb ioga a càrrec de Mònica Monés i la música en directe de l'ensemble L'Icantari al Claustre del Monestir.

El cap de setmana següent, el del 16 i 17 de setembre, el festival portarà propostes com l'espectacle familiar 'Rapunzel' al Celler Modernista, la conferència de Josep Borràs al Claustre del Monestir i l'òpera 'Il Combattimento' al Teatre-Auditori.

CONSULTA AQUÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL


Jorge Juan Morata

El 'fringe' ens ha obert moltes portes i ha tingut una rebuda descomunal per part del públic. Estem molt sorpresos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.