La Capital de la Sardana fa arrelar a Octavià la passió per la tradició

L'Entitat Sardanista ha organitzat aquest diumenge el 48è Aplec de la Sardana


  • Comparteix:

L'Aplec de la Sardana ha celebrat aquest diumenge la 48a trobada a Sant Cugat, enguany sota la circumstància que la ciutat és la Capital de la Sardana. Desenes de persones han ballat al ritme que han dictat les cobles a la plaça d'Octavià, en una trobada que, des del matí, ha traslladat a peu de carrer la passió per aquesta dansa tradicional catalana. A l'aplec hi han participat les cobles Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, la Jovenívola de Sabadell, la Mediterrània i La principal del Llobregat.

La presidenta de l'Entitat Sardanista, Elvira Anglès, ha posat en valor la celebració d'una jornada molt participada. "Ha vingut gent al matí i molta més gent a la tarda", ha dit sobre una trobada que és un dels grans actes de la capitalitat de la sardana.

Per la seva banda, l'alcalde, Josep Maria Vallès, ha convidat tothom a sumar-se al ball "més bonic que tenim". "Tothom està convidat a agafar-se de les mans i ballar sardanes", ha dit al públic assistent.






Elvira Anglès

És el dia més gros perquè s'hi sumen moltes coses. Ha vingut molta gent al matí bastanta més a la tarda.

Josep Maria Vallès

La sardana és el ball més bonic que tenim i agermana tothom. Tothom està convidat a agafar-se de les mans i ballar sardanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.