Sant Cugat bufa les espelmes dels 30 anys del Teatre-Auditori

Quim Masferrer culmina els actes de celebració de l'equipament amb 'Bona gent', un espectacle centrat en el públic santcugatenc


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha posat el punt final als actes de celebració dels seus 30 anys amb l'espectacle 'Bona gent'' de Quim Masferrer. Una vetllada centrada en el públic santcugatenc, que ha fet possible que l'equipament cultural hagi bufat les espelmes amb 1.800 espectacles, més de 2.000 funcions i més de 2 milions d'espectadors a les espatlles. L'espectacle ha comptat amb els parlaments previs de l'exalcalde Joan Aymerich, impulsor del Teatre-Auditori, i de l'alcalde, Josep Maria Vallès.

Aymerich ha posat en valor la iniciativa d'impulsar un equipament de les dimensions del Teatre-Auditori ara fa 30 anys. "Vam tenir visió de futur perquè Sant Cugat no es convertís en una ciutat dormitori", ha dit l'exalcalde, que també ha agraït totes les persones que han treballat i fan possible el funcionament del teatre des de bambolines.

Vallès, per la seva banda, ha anunciat que Maria Farriol serà la nova directora del Teatre-Auditori de manera provisional fins que es faci un nou concurs per la plaça. L'alcalde ha remarcat que l'equipament ha estat "un bressol de l'expressió artística i un punt de trobada per a creadors, intèrprets i espectadors".

Ja amb els agraïments fets, Masferrer ha fet esclatar de riure l'auditori amb el seu espectacle 'Bona gent'', que s'ha centrat en les històries del públic. Un jove bateria, una parella que fa 70 anys que estan junts i un independentista florestà han estat alguns dels protagonistes que ha descobert Masferrer, que amb el seu humor proper ha fet un recorregut per diverses històries i anècdotes per acabar dient allò de "Sant Cugat, sou molt bona gent".

Més enllà dels parlaments, l'acte previ també ha servit per reconèixer diverses persones i entitats que han donat suport a l'equipament, com els anteriors alcaldes, els mitjans de comunicació, els treballadors i els patrocinadors. Entre els homenatjats, a banda d'Aymerich, s'ha vist els exalcaldes Lluís Recoder i Mercè Conesa; l'actual regidora de Cultura, Núria Escamilla i els seus predecessors Àngels Solé, Xavier Escura, Sílvia Solanellas, Esther Madrona i Àngels Ponsa, també exconsellera de Cultura. El director de Cugat Mèdia, Joan Miquel Fernàndez; el president de TotMèdia, Ramon Grau, i la directora de TVSC, Júlia Ventura, també hi han assistit, juntament amb la directora teatral Dolors Vilarasau, el crític Eduard Jener, l'exdirector del teatre, Pep Tugues i la gerent, Àngels Granados.

L'acte ha anat conduït per una de les veus d''El Matí de Catalunya Ràdio', la periodista santcugatenca Marina Romero.






Joan Aymerich

El Teatre-Auditori no va ser un caprici, ni una obra faraònica. Va ser una visió de futur per tal que Sant Cugat no es convertís en una ciutat dormitori.

Josep Maria Vallès

Hi havia gent que qüestionava la necessitat del Teattre-Auditori. Però després de 30 anys les xifres ho justifiquen. Han passat més de 2 milions d'espectadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.