L'espectacle 'Chronos' arriba a Sant Cugat de la mà de Ballet de Barcelona

La companyia portarà un cartell de luxe ple d'artistes internacionals que interpretaran una peça d'estil neoclàssic


  • Comparteix:

Imatge de l'espectacle 'Chronos' / Foto: Alba Muriel

Imatge de l'espectacle 'Chronos' / Foto: Alba Muriel

Sant Cugat rebrà el millor ballet del panorama nacional. La companyia Ballet de Barcelona retorna al Teatre-Auditori aquest dissabte per presentar l'espectacle 'Chronos'. A més, a banda del plat fort, sobre l'escenari els ballarins també mostraran diverses propostes en un programa complet de peces neoclàssiques, com per exemple 'Narcisa' o 'El Quixot Pas a Dos'. Cugat Mèdia ha parlat amb una de les ballarines de la companyia, Clara Mora, qui amb 23 anys, és solista en un espectacle on ella és l'única ballarina catalana. L'espectacle, que compta amb una gran presència internacional, comença a les 20 h i encara queden entrades a la venda des de 32 euros.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES PER L'ESPECTACLE DEL BALLET DE BARCELONA

Sobre l'espectacle 'Chronos', Mora ha explicat que "és una peça molt especial", ja que és la primera vegada que ballen una peça neoclàssica. "És una peça complicada, però que l'hem gaudit molt tot l'equip", ha afirmat la ballarina barcelonina. L'obra que representa sobre l'escenari la companyia Ballet de Barcelona disposa de la música original del rus Kirill Richter.

'Chronos' ha recorregut part del territori espanyol "sorprenent el públic" gràcies a un espectacle que barreja la dansa amb un joc de llums i fum que, com bé explica Clara Mora, "impacta molt en l'espectador". Part de l'èxit d'aquesta obra que aterra al Teatre-Auditori de Sant Cugat és gràcies a la feina que aporta darrere el coreògraf britànic Ross Freddie Ray. "Ha estat una experiència brutal poder treballar amb una persona que en sap molt i que balla molt bé", ha dit Mora.

A més, el Teatre-Auditori ha obert un assaig gratuït per poder veure als ballarins el mateix dissabte a les 18 hores. Per poder anar-hi s'ha de descarregar una de les invitacions en la web del Teatre-Auditori de Sant Cugat.




Clara Mora

Per nosaltres és una peça molt especial perquè és el primer cop que estem ballant una peça neoclàssica i a tots ens ha requerit molt d'esforç i té molta energia i molta força



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.