La nova temporada del Teatre-Auditori porta grans muntatges teatrals i fa una aposta per artistes emergents

L'equipament ha presentat aquest dimecres la segona part de la temporada, que estarà formada per 33 espectacles


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori posa fil a l'agulla a la segona meitat de la temporada, que se celebrarà entre febrer i maig de l'any que ve. 33 espectacles per a tots els públics en què destaquen grans muntatges com 'La plaça del diamant' i 'L'alegria que passa', els concerts de La Ludwig Band i Judit Nedderman i una programació de música clàssica amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i la Franz Schubert Filharmonia. Tot plegat donarà el tret de sortida el 4 de febrer amb l'obra de teatre de Mercè Rodoreda.

En total seran 12 obres de teatre, set propostes de música clàssica, quatre concerts, cinc de dansa, dues òperes i tres iniciatives de caire familiar. Les entrades es posaran a la venda el dimarts 19 de desembre a les 9.30 h, tot i que els abonaments ja es podran adquirir a partir del dimarts 12 de desembre a les 9.30 h. Els punts de venda físics són la taquilla de l'Oficina de Turisme i la taquilla del Teatre-Auditori. A banda, les localitats també es poden adquirir en línia al web del Teatre-Auditori.

La programació s'ha donat a conèixer aquest dimecres en una gala que ha omplert l'equipament santcugatenc i que ha ofert l'actuació musical del grup The Gramophone Allstars Big Band i la participació de l'actriu Núria Deulofeu. L'alcalde, Josep Maria Vallès, ha assegurat que "ja és nota la nova direcció" de Maria Farriol perquè la programació d'aquest segon tram de la temporada "és per a tots els públics".

Grans muntatges de teatre

A l'apartat de teatre, la programació ofereix, entre d'altres, muntatges com 'La plaça del Diamant' del TNC, 'La nostra ciutat', del Lliure, 'L'alegria que passa', de Dagoll Dagom, i 'Coralina, la serventa amorosa de Goldoni, de Perla 29. Tot plegat amb actors com Josep Maria Flotats, Javier Gutíerrez, Luis Bermejo, David Verdaguer, Carlos Cuevas, la florestana Mercè Aránega, Àngels Gonyalons i Mercè Martínez.

Propostes dansaires

En dansa, hi ha propostes internacionals com Giselle del Ballet Nacional de Cuba i, en el marc del festival Dansa Metropolitana, Zéphyr de la companyia francesa Käfig. També en el marc d'aquest festival, la programació ofereix l'IT Dansa amb la novetat de la reincoporació de la coreografia d'Ohad Naharin. En clau catalana, els espectadors podran gaudir del multidisciplinar Harakiri de Les Impuxibles i Macarron Power de Sol Picó.

Música clàssica i artistes emergents

El Teatre-Auditori, com és habitual, oferirà una programació completa de música clàssica. De la mà de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, la Franz Schubert Filharmonia, el Cor del Liceu i l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, els espectadors podran gaudir d'obres de compositors com Beethoven, Mendelssohn, Rossini, i Txaikovski, entre d'altres. També hi haurà convidats de luxe com Mayuko Kamio, Josep-Ramon Olivé i Pablo Assante.

Per altra banda, una de les novetats de la segona part de la temporada és la proposta d'artistes emergents com Queralt Lahoz i La Ludwig Band. També hi haurà els concerts de Judit Neddermann i Raül Refree.

Opcions per a tota la família

Les famílies podran gaudir de tres espectacles de la mà de Xiula, Leandre i la Maga Melaine, amb un preu especial per la compra de quatre entrades. La programació compta també amb l'humor d''El búnquer confidencial', un espectacle que ja està exhaurit.

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ COMPLETA


Josep Maria Vallès

Es nota que hi ha una nova direcció de la Maria Farriol. És una programació atrevida i per a tots els públics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.