Mariano Tazzioli modela un 'còmic en moviment' a la nova sèrie Marvel de Spider-Man

El santcugatenc ha format part del grup de treball que ha creat els personatges d''Spider-Man: Freshman Year', sèrie que s'estrena el novembre de 2024


  • Comparteix:

El santcugatenc ha format part de la nova sèrie de Marvel / Foto: Mariano Tazzioli

El santcugatenc ha format part de la nova sèrie de Marvel / Foto: Mariano Tazzioli

El santcugatenc Mariano Tazzioli continua exhibint el seu talent com a dissenyador gràfic 3D després de participar en una gran producció. Aquest cop ha estat Marvel Studios qui l'ha 'fitxat' per formar part del modelatge dels personatges de la nova sèrie d'animació d''el teu amic i veí Spiderman'. L'any 2021, Tazzioli va estar prop de vuit mesos treballant en el modelatge 3D de diversos personatges, que encara no pot revelar, de la primera temporada de la sèrie 'Spider-Man: Freshman Year', que arribarà el 2 de novembre de l'any 2024 a través de la plataforma Disney+.

Tazzioli ha explicat a Cugat Mèdia la complexitat de fer un modelatge com aquest. "La sèrie és un còmic en moviment, era complex quadrar els dissenys i s'havia de modelar els contorns com si fos un dibuix", ha afirmat el jove dissenyador santcugatenc, qui també ha valorat el grau de detall i perfeccionisme que tindrà el nou producte de Marvel Studios. De fet, per aquesta sèrie de l'home aranya, la companyia nord-americana ha apostat per l'estil 'cell shading', amb què vol retre homenatge a la sèrie de Spider-Man dels anys 90 i als còmics del 60.

El jove santcugatenc és un gran aficionat de l'univers Spider-Man. Així, admet que ha estat una de les experiències que més ha gaudit, encara que queda prop d'un any per poder veure-ho. A més, Tazzioli ha avançat que està treballant en més sèries i pel·lícules d'àmbit internacional.


Mariano Tazzioli va treballar en el capítol 'Jíbaro' de la sèrie de Netflix 'Love, Death & Robots', episodi que va guanyar un Emmy en la categoria Outstanding Short Form Animated Program. Abans, va formar part de l'equip que es va endur l'Oscar pel curtmetratge 'The Windshield Wiper'.


Mariano Tazzioli

La sèrie aquesta busca retre homenatge als còmics dels anys 60 i és un homenatge a aquell estil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.