Dolors Vilarasau guanya el 'combat de direcció' de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya

La 1a edició d'aquesta iniciativa ha rebut 170 candidatures i s'ha celebrat al Teatre Lliure


  • Comparteix:

La santcugatenca Dolors Vilarasau en rebre el premi/ Foto: AADPC

La santcugatenca Dolors Vilarasau en rebre el premi/ Foto: AADPC

La directora de teatre santcugatenca Dolors Vilarasau ha guanyat el combat de direcció organitzat per l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya al Teatre Lliure. En aquesta primera edició de la iniciativa, celebrada aquest dilluns 4 de desembre, s'han presentat 170 candidatures, de les quals s'han distribuït un 81,9% en interpretació, un 3,8% en dramatúrgia i un 14,4% en direcció. La proposta era 'un autèntic joc d'improvisació teatral pensat com un 'divertimento' entre professionals per passar una bona estona i posar-se a prova', expliquen des de l'entitat. Tres directors, entre els quals Vilarasau, han hagut de dirigir la mateixa escena, cadascuna amb un grup diferent d'actors i actrius, sense conèixer el text a representar fins al mateix dia del combat. El públic present a la sala és qui ha determinat que Dolors Vilarasau hagi estat la vencedora de la proposta, que es disputava amb Antonio Valls i Marina Salas.

La secretaria de direcció de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya ha organitzat aquesa iniciativa en col·laboració amb l'Associació d'Actors i Actrius Professionals Valencians i l'Associació d'Actors i Actrius Professionals de les Illes Balears.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.