El 23è Concert de Nadal per a la Gent Gran farà un recorregut per la música vienesa

El concert serà el diumenge 17 de desembre a les 12 h al Teatre-Auditori i l'Ajuntament repartirà 800 invitacions


  • Comparteix:

Moment de la presentació del Concert de Nadal per a la Gent Gran / Foto: Cugat Mèdia

Moment de la presentació del Concert de Nadal per a la Gent Gran / Foto: Cugat Mèdia

El 23è Concert de Nadal de la Gent Gran tornarà un any més al Teatre-Auditori de la mà de l'Orquestra Diletant de Catalunya (ODCAT). Serà diumenge, 17 de desembre, a les 12h amb una proposta musical on s'interpretarà un repertori amb el títol 'Viena: La capital de la música del classicisme al romanticisme' amb la soprano Montserrat Seró; el concertino, Gerard Claret, sota la direcció musical d'Albert Gumí. A partir del diumenge, 10 de desembre, es repartin 800 entrades gratuïtes que es podran recollir a tots els casals de la gent gran de la ciutat, a la Casa de Cultura i als casals i centres cívics dels districtes. Per garantir l'accés a tothom, l'Ajuntament habilitarà un servei gratuït de busos, que sortiran a les 11 h dels casals de gent gran de les Planes, Mira-sol i Valldoreix.

La regidora d'Infància, Joventut i Gent Gran, Esther Madrona, ha explicat durant la presentació del concert que aquesta iniciativa la tiren endavant des de l'Ajuntament com una "manera de donar les gràcies per la implicació de la gent gran en el dia a dia", i ha afegit: "el dia 17 heu de venir al teatre a gaudir i a passar-ho bé només, sense fer-vos treballar".

La presidenta del Racó de l'Amistat de les Planes, Antonia Mohino, al capdavant del casal de la gent gran del districte, s'ha mostrat agraïda pel suport del consistori i ha assegurat que és un concert que "ens diverteix molt i l'esperem amb alegria. Venim amb les nostres millors gales", ha assegurat.

"És el nostre concert" ha dit el Concertino de l'Orquestra Diletant de Catalunya, Gerard Claret, que ha afirmat estar "molt contents i satisfets de poder tornar un any més" a aquesta cita que recorda "no ha fallat ni en època de pandèmia".

Programa "Viena: la capital de la música del classicisme al romanticisme"

L'actuació comptarà amb les següents peces:
  • Adagio-Allegro de la Simfonia núm.104 de F. J. Haydn (1732-1809)
  • Voi che sapete de "Le nozze di Figaro" de W.A.Mozart (1756-1791)
  • "Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen" de "La Flauta Màgica" de W.A. Mozart (1756-1791)
  • Allegretto de la Simfonia núm.7 de L.v.Beethoven (1770-1827)
  • "Erlkonig" (orquestració de F.Liszt) de F.Schubert (1797-1828)
  • Allegro moderato de la Simfonia 8 "Inacabada" de F. Schubert (1797-1828)
  • Santa Nit de F.X.Gruber (1787-1863)


  • El concert acabarà amb uns bisos participatius on els i les assistents podran unir les seves veus cantant 'Santa nit'. Després del concert s'oferirà un refrigeri a càrrec de la fundació Vinne, entitat de reinserció social que treballa amb productes de proximitat.






    Esther Madrona

    Activitats com aquesta és la manera de donar-vos les gràcies per aquesta implicació. El dia 17 vindreu al teatre a gaudir i a passar-ho bé.

    Antonia Mohino

    Ens diverteix molt aquest concert, l'esperem amb alegria i venim amb les nostres millors gales. És un concert molt bonic. Fa anys que vinc i cada any m'agrada més.

    Gerard Claret

    Estem molt contents i satisfets de poder tornar a fer aquest concert per a la gent gran. Per a nosaltres és el nostre concert que no ha fallat ni amb època de pandèmia.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.