Lluís Ribas presenta a Sant Cugat l'exposició 'Ahir, avui i ?' abans de portar-la a Palm Beach

L'artista santcugatenc ha aprofitat per mostrar també el llibre editat amb motiu d'aquesta mostra als Estats Units


  • Comparteix:

Lluís Ribas, al costat d'una de les seves obres / Foto: Cugat Mèdia

Lluís Ribas, al costat d'una de les seves obres / Foto: Cugat Mèdia

L'incansable pintor Lluís Ribas presenta una nova producció en forma d'exposició a la seva galeria a la plaça de l'alcalde Magí Bartralot. 'Ahir, avui i ?' és una nova proposta de pintures a l'oli que expliquen el 'canvi de rumb' que l'artista santcugatenc va emprendre fa tres anys. La mostra es podrà veure aquest mes de desembre abans no marxi a Wally Findlay Galleries de Palm Beach. En la inauguració d'aquest dimarts, Ribas ha aprofitat per presentar el llibre-catàleg amb motiu de l'exposició, amb text de la poetessa local Marta Pessarrodona.

La nova producció de Ribas recull l'obra més recent de l'artista i forma part de la col·lecció que el 4 de gener es presentarà a la Wally Findlay Galleries de Palm Beach, als Estats Units. Ribas s'ha mostrat exultant, acompanyat d'amics, seguidors i de la regidora de Cultura, Núria Escamilla, i el tinent d'alcaldia de Dinamització de la ciutat, Bernat Picornell.

L'exposició presentada mostra "el jo més interior" de l'artista, segons ha explicat Ribas a Cugat Mèdia. El pintor, que té el seu estudi a la Floresta, s'ha mostrat encantat amb el llibre editat amb motiu d'aquesta exposició als EUA, ja que és una antologia de l'obra de l'artista, des de la seva primera època fins avui dia. A banda de la ploma de Marta Pessarrodona, l'obra també conté apunts personals del mateix Ribas.

La regidora de Cultura ha aprofitat l'acte per reiterar l'orgull que suposa per a Sant Cugat tenir un artista com Lluís Ribas i, sobretot, que aquest mantingui la seva promesa d'estrenar sempre les seves obres primer a Sant Cugat. Una promesa que Ribas ha revelat que, en el seu moment, li va fer a l'exalcalde, Lluís Recoder.






Lluís Ribas

El que hi ha de nou en aquesta obra és el meu canvi de rumb de fa tres anys. El meu jo interior, el més interior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.