'Teoria dels cossos', del santcugatenc JR Armadàs, s'estrena als Cinemes Sant Cugat

El llargmetratge compta amb els actors Miquel Sitjar i Ivana Miño en una comèdia romàntica ambientada en l'Any Ferrater


  • Comparteix:

Joan Ramon Armadàs amb Miquel Sitjar i Ivana Miño / Foto: Cugat Mèdia

Joan Ramon Armadàs amb Miquel Sitjar i Ivana Miño / Foto: Cugat Mèdia

La pel·lícula 'Teoria dels cossos', del director de cinema santcugatenc Joan Ramon Armadàs, s'estrena aquest dimecres als Cinemes Sant Cugat. Es tracta del primer llargmetratge d'Armadàs, que ha apostat per una comèdia romàntica amb els actors Miquel Sitjar i Ivana Miño com a protagonistes. El film explica la història entre un bibliotecari de la Biblioteca Gabriel Ferrater de Sant Cugat i una mestra de l'institut Gabriel Ferrater de Reus. Tot plegat, rodat en escenaris ben coneguts per als santcugatencs com Torre Negra, el Claustre del Monestir i el Mercantic. En aquest sentit, Armadàs anima la ciutadania a veure el municipi a la gran pantalla, un fet 'no gaire habitual'.


La cirereta d'un pastís cuinat durant un any i mig

"Fa il·lusió després d'un any i mig treballant en la pel·lícula arribar al moment en què hi ha el veredicte final, que és que el públic ens digui què li sembla", explica Armadàs a Cugat Mèdia. El santcugatenc és optimista, ja que en les diverses preestrenes que ha organitzat el film ha tingut una bona rebuda. "La gent s'ho passa bé, riu i connecten amb la història", afirma el cineasta, que ha viscut la seva primera experiència amb un llargmetratge. "He après molt, i viure-ho tot des de dins ha estat molt interessant. Segurament hi ha moltes coses que a la que ve farem diferent, però s'aprèn de les parts bones i de les dolentes".

Armadàs ha comptat amb dos actors que ja el van acompanyar l'any passat en el curt 'La dona i els dies'. L'actriu Ivana Miño ho ha posat en valor. "Érem un equip que repetíem perquè l'any passat ja vam rodar junts i hi va haver molt bona connexió". Tota la pel·lícula es va rodar en 15 dies. "Ha estat una aventura molt salvatge i divertida", remarca Miño. Per la seva banda, Miquel Sitjar destaca la "confiança, humilitat i bon rotllo" que s'ha generat durant el rodatge. "Treballar amb un amic com el Joan Ramon té tot el bo, fins i tot en els moments difícils".


Joan Ramon Armadàs

Portem un any i mig treballant-hi. Ara és el moment del veredicte final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.