Mira quines activitats de l'agenda nadalenca t'esperen aquest dimarts

La majoria de propostes estan adreçades a la canalla


  • Comparteix:

Els Ambaixadors Reials esperen els nens i nenes al Claustre / Foto: Cugat Mèdia

Els Ambaixadors Reials esperen els nens i nenes al Claustre / Foto: Cugat Mèdia

Compte enrere per a l'arribada de Ses Majestats a Sant Cugat. Mentrestant, les activitats nadalenques continuen, concentrades al centre de la ciutat. Són propostes majoritàriament infantils, on destaca la cita amb els Ambaixadors Reials, a les 15 h, al Claustre del Monestir, i la Fira d'Artesania de Reis, a la Rambla del Celler fins al dia 5. La resta d'activitats estan protagonitzades pel còmic, els tions, el cinema, un 'escape room', nadales i molta música.


Nadal - musica

DIMARTS 2 DE GENER | 10h i 18.30 h | Nadal: Fira d'Artesania de Reis i Música amb Karabassà

A la Rambla del Celler. Tradicional Fira de Reis on poder trobar objectes de regal, artesania, gastronomia, i molt més. Fins al 5 de gener, de 10 a 20:30 h. A més, Karabassà portarà a les 18.30 un espectacle ple de ritme i diversió al llarg de les casetes de la fira.




Nadal - infantil

DIMARTS 2 DE GENER| 10 h | Creació de còmics

Al Museu del Còmic. El taller segueix el 3, 4 i 5 de gener, en el mateix horari. En aquest taller, els joves artistes descobriran el fascinant món de la creació de còmics. Crearan les seves pròpies històries, els seus propis personatges i vinyetes, i dibuixaran el seu propi còmic d'una manera divertida i educativa. Durada: 3 h / sessió (12 h totals). Edat recomanada: 6-12 anys. Preu: 80 euros. Més informació i inscripcions a: admin@museudelcomic.org.




Nadal - infantil

DIMARTS 2 DE GENER | 10 h | Nadal: Tions de Nadal

A les places de Lluís Millet, de la Vila i Doctor Galtés. Col·locació dels tions de Nadal a diferents ubicacions del municipi per decorar i poder fer-se fotos. De 10 a 21 h. Fins al 7 de gener.




Nadal - infantil

DIMARTS 2 DE GENER | 12 h i 16h | Nadal: 6è Festival Anima't en Família: "Hanna i els monstres"

A Cinemes Sant Cugat. Dues sessions. La Hanna és una nena adorable amb passió per als monstres. Un dia aconsegueix viatjar al poble on viuen: Monsterville. Descobreix que són éssers que tenen por dels humans. Però no tots els monstres estan d'acord amb què una humana es passegi pel seu món i intentaran tancar definitivament qualsevol contacte amb el món exterior. Edat recomanada: + 5 anys. Preu: 5 euros. Venda d'entrades a: Cinemes Sant Cugat.




Nadal - infantil

DIMARTS 2 DE GENER | 15 h | Nadal: Ambaixadors Reials

Al Claustre. De 15 a 21 h. Vine a lliurar la carta als emissaris de Ses Majestats els Reis d'Orient. Cal reservar cita a partir del 21 de desembre, a les 15 h, en aquest enllaç. De 15 a 16 h, el campament estarà adaptat per infants amb TEA (Trastorn de l'Espectre de l'Autisme) i altres col·lectius amb necessitats especials, amb unes condicions especials de so i de llum.




Nadal - societat

DIMARTS 2 DE GENER | 17:30 h | Nadal: Escape Room per a joves: "Projecte Gèminis"

Als Jardins del Monestir. A càrrec d'Estrambòtic. El doctor Balaguer ha estat expulsat de l'experiment secret conegut com 'Projecte Gèminis', després de causar un greu accident al laboratori i ja no ha tornat a ser el mateix. Avui s'ha vist envoltat després d'un intent de robatori i ha llençat tot d'objectes personals durant la fugida que haurem de recopilar i estudiar de prop. Sabem que cada objecte oculta la contrasenya per obrir cadascun dels elements bloquejats que l'agent secreta Anna està trobant a dins del xalet del doctor, on ha aconseguit entrar. Per a joves a partir de 12 anys. Equips de 2 a 5 persones (màxim 20 equips). Activitat gratuïta. Inscripció prèvia per equips a partir del 21 de desembre, a les 15 h, en aquest enllaç.




Nadal - musica

DIMARTS 2 DE GENER | 17.30 h | Nadal: "Per Nadal, fem sortir els colors del gris

A la plaça de Barcelona. Fins les 19:30 h. Cantada de nadales teatralitzada, amb les lletres de les cançons adaptades per parlar dels tòpics més comuns sobre el reciclatge i dels residus que més es generen durant les festes de Nadal. Una manera distesa de sensibilització del reciclatge.




CONSULTA LA RESTA D'ACTIVITATS DE L'AGENDA DE DISSABTE AQUÍ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.