Concert de la violinista santcugatenca Soyoung Yoon a l'Escola de Música

Yoon hi actuarà el 15 de gener amb el pianista Marcin Sikorski


  • Comparteix:

L'artista, en una foto promocional / Foto: Soyoungyoon.com

L'artista, en una foto promocional / Foto: Soyoungyoon.com

L'Aula Magna de l'Escola-Conservatori de Música Victòria dels Àngels acollirà aquest dilluns, 15 de gener, el concert de la reconeguda violinista santcugatenca Soyoung Yoon i el pianista Marcin Sikorski. A les 19.30 h faran una passejada musical per 11 compositors europeus 'en un recital de primer ordre', segons l'equipament educatiu. L'espectacle té aforament limitat.

Soyoung Yoon i Marcin Sikorski han tocat junts en nombrosos festivals de prestigi a Europa. A duet, han creat un univers que ha captivat el públic. Soyoung Yoon ha guanyat dos dels premis mundials més importants en l'àmbit del violí, el Concurs Internacional de Violí Henryk Wieniawski i el Concurs Internacional Yehudi Menuhin per a joves violinistes. Per la seva banda, Marcin Sikorski és reconegut com el pianista de cambra polonès més destacat de la seva generació. Col·labora habitualment com a pianista acompanyant al Premi Wieniawski.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.