Judit Martín comparteix a Sant Cugat les claus per assolir l'èxit des de la mediocritat

L'actriu ha omplert el Teatre-Auditori amb 'Not Talent', un espectacle on la improvisació juga un paper clau


  • Comparteix:

Judit Martín té el secret de l'èxit i l'ha ofert aquest diumenge al públic del Teatre-Auditori. 'Dono les 10 claus bàsiques per aconseguir l'èxit sense tenir talent, és un 'chollo'', ha dit la humorista a Cugat Mèdia just abans que comencés l'espectacle 'Not Talent'. Prop d'un miler de persones ha gaudit del xou, on la improvisació, senya d'identitat de l'actriu, ha estat clau per contagiar riallades.

"La 'impro' compta amb la complicitat del públic, que sap que ho estàs creant al moment", ha reflexionat Martín. De fet, per a la humorista, no saber què és el que passarà crea "un vertigen que a la comèdia li va molt a favor'.

Martín, acompanyada a l'escenari per Emma Bassas, ha format part del grup d'actors que van crear la primera companyia d''impro' de Barcelona. Ara, és famosa pel seu treball a programes de TV3 com 'Polònia' i 'Està passant', tot i que també se l'ha sentit a les ones radiofòniques i, fins i tot, ha fet ficció.


Judit Martín

Quan un acudit no funciona és perquè es veu massa preparat. La impro compta amb la complicitat del públic, que sap que ho estàs creant al moment. Això crea un vertigen que a la comèdia li va molt a favor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.