L'Hospital General i l'Ajuntament s'uneixen per promoure la programació familiar al Teatre-Auditori de Sant Cugat

El conveni de col·laboració s'allargarà fins a 2027 i podrà ser prorrogable per un any més


  • Comparteix:

Xavier Mate i Josep Maria Vallès han signat el conveni a l'Ajuntament / Foto: Ajuntament Sant Cugat

Xavier Mate i Josep Maria Vallès han signat el conveni a l'Ajuntament / Foto: Ajuntament Sant Cugat

L'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) ha signat un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament per promoure la programació familiar al Teatre-Auditori. Amb aquest acord, el centre sanitari continuarà patrocinant diferents espectacles del programa 'En família' després de la signatura realitzada a la Sala Ginesta aquest divendres. Tot i que des de l'Ajuntament s'ha especificat que l'aportació econòmica és 'prou important', des de l'Hospital Universitari General de Catalunya no s'ha volgut especificar quina és la quantitat total del patrocini que durarà fins al 2027, amb un any prorrogable.

Es tracta d'un conveni entre el consistori i el centre sanitari privat que pretén potenciar la programació de caràcter familiar del Teatre-Auditori. Aquest patrocini, que es manté des de 2009, ha donat suport a una seixantena d'espectacles.

L'alcalde, Josep Maria Vallès, ha posat en relleu la importància que les empreses de Sant Cugat s'impliquin en el municipi. "És un fantàstic exemple de responsabilitat social corporativa i de compromís amb la nostra ciutat", ha afirmat Vallès qui també ha assenyalat que acords com aquest permeten que el Teatre-Auditori "tingui una millor programació". A més, l'alcalde no descarta que s'ampliï a altres àmbits de la ciutat la col·laboració amb el centre sanitari privat.

Per la seva banda, el director territorial Barcelona-Vallès de Grupo Quironsalud, on s'inclou l'HUGC, Xavier Mate, ha explicat que tenen "un deure de responsabilitat social amb la ciutadania", i per això, "nosaltres donem suport a activitats que estimulin la cultura i la salut". Sobre la programació 'En família', Mate ha reflexionat que "és una eina per posar en valor certes formes d'esbarjo i potenciar l'interès cultural" en relació amb el tipus de públic a qui va dirigit.




Josep Maria Vallès

Gràcies a l'Hospital Universitari General de Catalunya es fan moltes coses a la nostra ciutat i això ho agraeix l'Ajuntament i la ciutadania

Xavier Mate

Pensem què és una eina per intentar posar en valor certes formes d'esbarjo



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.