El Siglo s'afegeix al cicle Curtcircuit amb un concert de Júlia Colom

La cita santcugatenca serà el 22 de març


  • Comparteix:

El Siglo, protagonista d'aquesta iniciativa / Foto: Ajuntament

El Siglo, protagonista d'aquesta iniciativa / Foto: Ajuntament

Curtcircuit, el circuit musical a sales impulsat per l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC), fa parada a Sant Cugat. Serà el 22 de març a El Siglo amb la Júlia Colom. És un dels 40 concerts de 32 artistes amb què compa la 12a edició d'aquest cicle, al qual participen una trentena de sales de 15 localitats catalanes. A més, per primera vegada el Curtcircuit traspassa les fronteres i s'expandeix a Euskadi, el País Valencià i les Illes Balears. La programació inclou noms com Pony Pisador, Triquell, A Contra Blues, Júlia Colom, Meritxell Neddermann, Renaldo&Clara, Ferran Palau i Núria Graham.

El circuit de concerts ha presentat aquest dimecres els noms de la primera temporada, de febrer a maig, i els primers avançaments de la segona temporada, que anirà des del mes d'octubre fins al desembre.

El 2 de març, A Contra Blues presentaran el seu nou treball al Cafè del Teatre de Lleida (i el 16 del mateix mes, per la sala Luz de Gas) i el dia 9 El Pony Pisador a la capital del Segrià. El 22 de març la Júlia Colom estarà a El Siglo de Sant Cugat. El mes el clourà el concert de Boom Boom Fighters & Cookah P el dia 30 a La 2 d'Apolo.

L'abril comptarà amb un doble concert el dia 5 amb Júlia Colom a l'Espai Orfeó de Lleida i la Meritxell Neddermann a la Voilà de Manresa. El dia 6 també hi ha triplet amb Renaldo & Clara a Els Pagesos de Sant Feliu de Llobregat, Amor Líquido a la VOL de Barcelona i Júlia Colom a El Vapor de Terrassa. El 12 els Derby Motoreta's Burrito Kachimba presenten el seu nou disc a Salamandra i la Meritxell Neddermann serà a la Nova Jazz Cava de Terrassa. L'endemà, el dia 13, Maria Rodés serà a l'Espai Orfeó, a Rocío Saiz presentant nou disc a Razzmatazz 3 i a Meritxell Neddermann a la Jazz Cava de Vic. El 26 d'abril es repeteix triplet amb la Lia Kali i La Furia a La Mirona de Salt, El Pony Pisador a la Redstar i Renaldo & Clara a la Jazz Cava. Per acabar el mes d'abril les Ketekalles presenten el seu nou disc el dia 27 a la Sala Apolo de Barcelona.

El final de la primera temporada arriba amb concerts fora de Catalunya, amb les Ketekalles i Lasole el dia 3 al Kafe Antzokia de Bilbao i el dia 4 a la sala Jimmy Jazz Gasteiz de Vitòria. El 3 de maig tindrà lloc la presentació del nou disc d'SDH a Freedonia de Barcelona, el dia 12 Renaldo & Clara al Cafè del Teatre i Paula Peso a La Nau de Barcelona, el 16 de maig el concert d'Egosex, Nakany Kanté, Voodoo Sound System a La 2 d'Apolo i, el 17 Núria Graham i Aoife Nessa a La Boite de Lleida, el 18 Pipiolas presenten disc a Sidecar i The Gramophone Allstars Big Band seran a la Paral·lel 62. El 18 i el 25 de maig Núria Graham i Aoife Nessa actuaran a la Sala Zero i a Els Pagesos, respectivament per a tancar la primera temporada de Curtcircuit.

Els primers concerts confirmats de la segona temporada, la de tardor-hivern, inclouran noms com Hip Horns Brass Collective (11 d'octubre) a La Nau; el 17 d'octubre Ferran Palau a l'Espai Orfeó; i el dia 19 SERCH. Oblique serà a la sala LAUT de Barcelona i Triquell farà parada a la gira amb dates encara per confirmar.

Curtcircuit, una aposta per als diferents actors de l'escena musical

Des del seu naixement el 2013, Curtcircuit ha estat un projecte que busca donar resposta a les necessitats dels diferents actors de l'escena musical catalana. En concret, als tres protagonistes del cicle; les sales de concerts, especialment les de petit i mitjà aforament, que són les que tenen més dificultats per programar determinats artistes, les bandes novells de l'escena musical catalana que necessiten l’aixopluc del cicle i els grups consolidats, que han deixat d'actuar en les sales que els van veure néixer. Amb més de 506 concerts i la participació de més de 436 artistes diferents durant les 11 edicions anteriors de Curtcircuit, el cicle s'ha consolidat com a una cita de música en directe. S'hi han presentat prop de 160 treballs discogràfics i gairebé 95.000 espectadors han assistit als concerts programats que han acollit més de 60 sales d'arreu de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.