El Carnaval de Sant Cugat balla al ritme de les retallades

Les comparses han clamat contra les 'tissorades' del consistori cap al teixit cultural de la ciutat


  • Comparteix:

El Carnaval a Sant Cugat s'ha tenyit de gresca i alegria, però alhora de reivindicació i malestar cap a les retallades de l'Ajuntament al teixit cultural de la ciutat. La rua de comparses d'aquest dissabte ha mostrat descontentament amb el govern municipal, sent fins i tot la temàtica central d'una d'elles. Sobre l'escenari, les diferents comparses han clamat en les seves actuacions contra aquest fet i han agraït el treball de la comissió i les altres entitats participants. Més enllà d'això, la rua de Carnaval ha omplert els carrers de Sant Cugat amb molt de color i disfresses de tota mena; un cagatió ple de regals, meteoròlegs clamant per la fi de la sequera o 'marujes', entre d'altres. Un recorregut que els ha dut fins a la plaça d'Octavià, on les comparses infantils i les d'adults han realitzat les seves performances fent esclatar de riure i diversió el públic assistent.


Els cavallets de la Shent Shove han convertit en parc d'atraccions la plaça d'Octavià


La comparsa de 'Shent Shove' ha estat la guanyadora del concurs

La comparsa de 'Shent Shove' ha estat la guanyadora del concurs / Foto: Cugat Mèdia

La comparsa de la penya Shent Shove s'ha emportat el primer premi del concurs de la rua de Carnaval. Amb una proposta recreativa, on les disfresses eren els populars cavallets de les fires, els santcugatencs han fet girar la ciutat com si fos un carrusel. Una comparsa que també s'ha sumat a la crítica cap al govern per les retallades en la seva actuació final. En segona posició Penyaflautes i, completant el podi, Carnaval a mitges, han estat les altres comparses premiades en aquesta edició del Carnaval.

Els calçots i la muntanya russa, temàtiques guanyadores a les comparses infantils


Aquests són els guanyadors de la rua infantil

Aquests són els guanyadors de la rua infantil / Foto: Cugat Mèdia

Entre els més menuts, amb una àmplia participació de les diferents escoles del municipi, han triomfat dues comparses, que s'han endut el premi ex aequo la muntanya russa i la comparsa de calçots. A més, entre les propostes hi havia dues que giraven entorn del moment de sequera que està vivint el país.


Penya shent shove

Poertem dues setmanes on casa nostra sembla una selva, tot ple de cartrons, de pintura, casi no podem viure allà



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.