El nou Consell de Cultura ja camina

Gemma Navarra n'és la vicepresidenta, Eva Tataret la coordinadora, i Josep Ferré el representant al Consell de Ciutat


  • Comparteix:

Acte de constitució del Consell de Cultura / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Acte de constitució del Consell de Cultura / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Ja està constituït el Consell de Cultura per a l'actual mandat. En un acte que va tenir lloc el passat 7 de febrer, va ser nomenat com a president del consell l'alcalde, Josep Maria Vallès; Gemma Navarra, de l'Escola Fusió, com a vicepresidenta; Eva Tataret, de la Coordinadora d'Entremesos, com a coordinadora; i Josep Ferré, de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC), com a representant al Consell de Ciutat. A l'acte també es va anunciar l'inici del projecte de redacció d'un nou Pla d'Acció Cultural.

CONSULTA EL DECRET DE NOMENAMENT DELS MEMBRES AQUÍ

L'òrgan, que té funcions consultives i d'assessorament, té els objectius de promoure debats temàtics, fer un seguiment del Pla de Cultura, analitzar projectes i programes culturals, proposar criteris en relació amb l'atorgament de subvencions i ajuts, proposar la creació de taules de treball específiques i conèixer i fer propostes al projecte de pressupost anual en relació amb temes culturals, entre d'altres.

Formen part del Consell una cinquantena d'entitats, quatre representants del sector cultural, un representant de cada grup municipal, sis persones majors de 16 anys escollides aleatòriament, quatre representants d'altres organismes i serveis municipals i el personal tècnic de Cultura.

Pla d'Acció Cultural

A l'acte de constitució, l'Ajuntament va informar que s'ha iniciat el projecte de redacció del nou Pla d'Acció Cultural de Sant Cugat. Es tracta d'una eina que servirà per orientar les polítiques i l'acció cultural de la ciutat en el període 2024-2030. S'elaborarà mitjançant un procés de diagnosi i de formulació d'objectius i comptarà amb la participació de diversos agents culturals de la ciutat. Està previst que el pla es presenti a la tardor.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.