Una mostra fotogràfica intimista a l'aparador de 14 comerços de Sant Cugat

La santcugatenca Annabelle Sproat és l'autora d'aquest projecte, que es pot visitar fins al 19 d'abril


  • Comparteix:

Els aparadors de 14 comerços santcugatencs llueixen una fotografia intimista acompanyada d'un petit text. Es tracta del projecte 'Glorious -Luz en la oscuridad-', de la santcugatenca Annabelle Sproat, una exposició fotogràfica que es podrà visitar fins al 19 d'abril. Segons ha explicat a Cugat Mèdia, l'artista ha seleccionat 'vuit persones inspiradores, que il·luminen l'entorn' i les ha fotografiat en diferents moments del seu dia a dia. Segons diu, les instantànies seleccionades són 'fotografies indirectes que conviden l'espectador a interpretar-les a la seva manera'.


CONSULTA AQUÍ ELS COMERÇOS PARTICIPANTS

Pel que fa a la tria dels establiments, l'artista també n'ha fet una selecció molt acurada. "He escollit comerços molt especials per mi, que són lluminosos i que vull que la gent conegui", ha dit. La Salvatge Llibres, Cel&Co, El cafè de la Mirta i Zero Supermarket en són alguns exemples.

Totes les instantànies van acompanyades d'un text que convida l'espectador a reflexionar, així com d'un codi QR que dona accés a un mapa amb tots els comerços participants. "La finalitat última és que cadascú es pari, observi, identifiqui i agraeixi els Glorious del seu dia a dia", ha dit.

A banda d'això, amb aquest projecte Sproat pretén assolir un doble objectiu: portar l'art al carrer i fomentar el comerç local. "Jo el que estic incentivant és que la gent de Sant Cugat faci turisme a casa seva i conegui un altre Sant Cugat, més cultural o més pausat", ha conclòs.


Annabelle Sproat

Jo el que estic incentivant és que la gent de Sant Cugat faci turisme a casa seva i conegui un altre sant cugat. Que surti de la ruta preestablerta i gaudeixi d'un Sant Cugat més cultural o més pausat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.