La Diada Castellera de Sant Ponç exhibeix el talent dels Gausacs, Bordegassos i Saballuts

Els Gausacs han patit una caiguda, fet que no succeïa des de fa un any i mig


  • Comparteix:

La Diada Castellera de Sant Ponç ha omplert la plaça d'Octavià amb la participació dels Gausacs, els Bordegassos de Vilanova i els Castellers de Sabadell. La colla santcugatenca ha descarregat un 4 de 8, un 3 de 8 i un 7 de 7. Els Gausacs han caigut a la segona ronda i han completat una quarta ronda. Els Saballuts han descarregat un 4 de 8, un 7 de 7 i un 5 de 7. Finalment, els Bordegassos de Vilanova han descarregat un 5 de 7, un 4 de 7 amb agulla i un 3 de 7. Les tres colles han completat la festivitat de Sant Ponç amb una plaça d'Octavià plena de públic.

Els pilars d'entrada han servit per donar la benvinguda a la Diada Castellera de Sant Ponç amb els Gausacs amb 3 pilars de 4, els Saballuts amb 3 pilars de 4 també i els Bordegassos amb 2 pilars de 4. A la primera ronda, els Gausacs han descarregat un 4 de 8 amb un molt bon inici a plaça i amb molt talent. Els Saballuts també s'han sumat a la festa descarregant un 4 de 8. Finalment, els Bordegassos de Vilanova també han descarregat un 5 de 7.

La segona ronda és quan els Gausacs han patit la caiguda, un fet que no es produïa des del 2022 a la Diada dels Minyons de Terrassa. El cap de colla dels santcugatencs, Santi Pie 'Drogo', mira endavant: "És important saber aixecar-se", ha dit al final de la diada. Els Saballuts han descarregat un 7 de 7 amb molta seguretat i talent. Finalment, els Bordegassos han descarregat un 4 de 7 amb agulla amb una molt bona coordinació.

A la tercera ronda, els Gausacs s'han refet de la caiguda i han descarregat un 3 de 8. Els Saballuts han completat un 5 de 7 amb una molt bona feina. Els Bordegassos han tancat la seva actuació descarregant un 3 de 7. Finalment, els Gausacs, a la quarta ronda, han descarregat un 7 de 7.

Finalment, la Diada Castellera de Sant Ponç s'ha tancat amb el comiat dels Gausacs i Saballuts amb 2 pilars de 5 i els Bordegassos amb un pilar de 5. Festa final de les tres colles per gaudir d'una gran festivitat a la nostra ciutat.


Santi Pie

Encara queda feina, però la temporada és molt llarga. Feia any i mig que no patíem una caiguda. És important saber aixecar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.