Marta Pessarodona publicarà un nou llibre de poesia a finals d'any


  • Comparteix:

'Animals i Plantes' és el títol del nou llibre de poesia que Marta Pessarodona publicarà a finals d'any. A més d'aquesta obra, que ja està enllestida, l'escriptora santcugatenca prepara el recull poètic 'Variacions' i l'assaig 'París 1939'.

Abans de fer una segona part de la seva última obra publicada, 'Donasses', l'escriptora santcugatenca Marta Pessarodona està dedicant el seu temps a fer tres noves obres. En declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons', Pessarodona ha explicat que ja ha acabat d'escriure el llibre de poesia 'Animals i Plantes', que es publicarà a finals d'any.

La poetessa explica que aquest nou recull, que expressa el seu amor als animals, s'ha concebut majoritàriament a Sant Cugat.

Marta Pessarodona

Jo no vull publicar massa seguit poesia però ara ja tinc un llibre acabat i segurament el publicaré aquest any. Es un llibre escrit totalment a Sant Cugat.


Ara, Pessarodona compagina l'escriptura d'un nou llibre poètic que es dirà 'Variacions' i de l'assaig 'París 1939' que parla del primer exili intel·lectual i artístic català a la capital francesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.