El taller d'art l'Obrador celebra els seus 25 anys d'història amb una exposició a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

La Casa de Cultura ha acollit aquests dies prop de 300 peces artístiques de les alumnes del Taller d'art l'Obrador, que enguany celebra el seu 25è aniversari. L'exposició recull diferents tècniques artesanals com el retaule acrílic, escultura, pintura sobre seda o sobre roba, baix relleu o restauració que s'han realitzat en aquest darrer curs 2004-2005.

El Taller d'art l'Obrador celebra enguany el seu 25è aniversari i ho ha fet amb la tradicional exposició de final de curs on es mostren les obres relitzades per les alumnes durant aquesta temporada 2004-2005. Es tracta d'unes 300 obres de diferents tècniques artesanals com escultura, pintura sobre roba o seda, baix relleu o restauració, entre moltes d'altres, i que deixen molt clara la gran tasca que s'ha realitzat.

La responsable i professora d'aquest projecte, Dolors Helices, que dirigeix a la totalitat de les 96 alumnes que han treballat aquest curs, s'ha mostrat satisfeta del treball fet fins ara però s'ha mostrat decebuda per la manca de publicitat que s'ha fet des de la Casa de Cultura per tal d'atreure més públic a aquesta exposició que es va inaugurar el passat 11 de juny i que s'ha allargat fins aquest dissabte.

Dolors Helice

Estic una mica decebuda i em sap greu que no s'hagi publicitat perquè els nous santcugatencs s'assabentessin de l'exposició tot i que ha vingut força gent


L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, s'ha acostat aquest divendres fins l'exposició i ha compartit alguns minuts amb Helice mentre visitava l'exposició. Recoder ha valorat molt positivament la tasca del taller durant aquests 25 anys i que ha permès, diu l'alcalde, que moltes persones s'expressessin artísticament.

Lluís Recoder

L'Obrador és una escola que té 25 anys i que han passat moltes dones de Sant Cugat i que quí han après a expressar-se artísticament i a treure enfora la seva creativitat


L'Obrador és un taller de tècniques artesanals destinat principalment als adults i que aquest darrer curs ha comptat amb 96 alumnes, totes dones, amb edats compreses entre els 25 i els 85 anys. Les classes, de dues hores setmanals, tenen un total de 8 alumnes per tal que l'atenció a les alumnes sigui absoluta i destaca, a més, que les tècniques a treballar en el taller són triades sempre per aquestes mateixes alumnes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.