Dissabe arriba el Cinema a la Fresca a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Amb el mes de juliol arriba de nou el 'Cinema a la Fresca' que organitza l'Ajuntament de Sant Cugat. Llargmetratges com 'El senyor dels anells', 'Amélie' i 'Los otros' són les propostes d'aquestes sessions que, enguany, es projectaran els dissabtes a la nit a la Plaça Octavià.

Aquest estiu, les vetllades cinèfiles abandonen els jardins del Monestir i es traslladen a la Plaça Octavià. Des d'aquest nou espai, el consistori vol oferir un total de 4 pel·lícules els dissabtes del mes de juliol.

La primera cita serà aquest dissabte, a les 10, amb "El senyor dels anells", un film d'aventures del novazelandès Peter Jackson, interpretat per Elijah Wood, Viggo Mortensen i Ian McKellen. La primera part de la trilogia, basada en la novel·la Tolkien, és l'únic llargmetratge que es projectarà en català.


El dia 13, a les 11, hi haurà la cloenda de la Segona Mostra de Curtmetratges, amb els curts "Físico", "Me enamoré de un asesino bajito y feo", "Las cabras de Freud" i "Mis Vacaciones".
I una hora després, a les 11, arriba el darrer film francès nominat als Oscars. La multipremiada "Amélie", de Jean-Pierre Jeunet, és una comèdia de costums que s'ha convertit en la pel·lícula de l'any a França.

Dissabte, dia 20, arribarà la comèdia "El hijo de la novia", de Juan José Campanella. Aquesta coproducció hispano-argentina, interpretada per Ricardo Darín, donarà pas a 3/4 de 12, al musical "The Beatles ¡Qué noche la de aquel día!", de Richard Lester.

Es tracta d'una oferta per a tots els públics, segons Àngels Ponsa, que està convençuda de l'èxit de les sessions:

Àngels Ponsa

El cinema que oferim no és comercial, són títols de tts els àmbits


La cloenda del cicle anirà a càrrec del darrer film guanyador del Goya. "Los Otros", de Alejandro Amenábar, és el film programat pel dia 28 a les 10 de la nit. El terror psicològic acomiadarà les sessions amb la brillant interpretació de l'australiana Nicole Kidman.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.