La Cubana preestrenarà a Sant Cugat una adaptació en anglès del muntatge 'Cómeme el coco, negro'


  • Comparteix:

'Nuts Coco Nuts' és un encàrrec del Festival d'Edimburg i es podrà veure a Sant Cugat el 19 i 21 de juliol

'Nuts Coco Nuts' és un encàrrec del Festival d'Edimburg i es podrà veure a Sant Cugat el 19 i 21 de juliol

El Teatre Auditori acollirà, els propers dies 19 i 21, la preestrena de l'espectacle 'Nuts Coco Nuts', una adaptació del muntatge 'Cómeme el Coco Negro' de La Cubana que s'estrenarà d'aquí a un mes al Festival d'Edimburg. Es tracta d'un muntatge dirigit pel mateix Jordi Milán però interpretat íntegrament en anglès i amb actors de parla anglesa.

A partir del 15 d'agost, el Festival d'Edimburg acollirà l'estrena del muntatge 'Nuts CoCo Nuts, una adaptació de l'obra 'Cómeme el coco negro' de La Cubana que s'ha preparat especialment per aquest festival i que es podrà veure cada dia durant les tres setmanes que dura el certamen.

L'obra ha estat dirigida pel mateix director de la Cubana, Jordi Milán, però va a càrrec de diferents actors de parla anglesa, mentre que La Cubana n'ha fet bàsicament l'adaptació i la producció. El director del muntatge ha explicat que, tot i que l'espectacle és molt fidel a l'original, s'han fet algunes modificacions per tal de fer-lo més proper al públic britànic. En aquest sentit, la companyia de teatre que protagonitza l'obra ha passat de ser cubana a ser una companyia gibraltarenya que visita Anglaterra amb motiu de la campanya 'Coneguem els teatres de les nostres colònies'.

Jordi Milán

L'espectacle és tal qual com el fèiem aquí. És una companyia de teatre ambulant però enlloc de ser cubana ara es diu 'Gibraltar Feliç'.


Millán ha manifestat l'esperança que el muntatge tingui una bona acollida entre el públic d'Edimburg, tot i tractar-se d'un humor molt diferent. De fet, La Cubana ja té alguna experiència amb aquest festival, on fa uns anys van portar una versió de 'Cegada de amor' que va tenir una molt bona acollida.

Precisament per anar-lo rodant una mica i veure com respon el públic, el muntatge es preestrenarà al Teatre Auditori de la nostra ciutat en dues funcions previstes pels dies 19 i 21 d'aquest mateix mes. La tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, s'ha mostrat molt satisfeta de poder acollir aquest espectacle i ha expressat el seu desig que rebi una bona resposta per part dels santcugatencs, tant dels estrangers residents a la ciutat com pels ciutadans d'aquí.

Àngels Solé

Serà en anglès i per tant esperem que servirà tant pels estrangers que tenim a la ciutat i que són molts i tenen una inquietud cultural important i per tots aquells santcuagtencs d'aquí que podran practicar i gaudir de l'expressió en una altra llengua.


Solé ha manifestat també la voluntat que aquesta propostes atregui especialment als joves del municipi. Amb aquesta voluntat, el preu de les entrades és de 6 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.