'Amics de Pedra i Sang' organitzarà un segon cicle de lectures a la fresca


  • Comparteix:

Una lectura d'Antaviana' de Pere Calders ha posat punt i final a aquesta primera edició

Una lectura d'Antaviana' de Pere Calders ha posat punt i final a aquesta primera edició

Amics de 'Pedra i Sang' organitzarà una segona edició de 'Lectures a la fresca' l'any vinent a causa de l'alta assistència de públic que la iniciativa ha congregat enguany. 'Antaviana', de Pere Calders, ha posat el punt i final, aquest dijous, a les tres lectures a l'aire lliure que han tingut lloc a diverses places de Sant Cugat.

La plaça Magí Bartralot ha acollit la lectura d''Antaviana', de Pere Calders, que s'ha convertit en l'obra que ha posat el punt i final al cicle. Prop d'un centenar de persones han presenciat la lectura, en la qual han set intervingut actors. Una de les actrius ha acompanyat els textos de Calders amb la interpretació de les cançons que el cantautor Jaume Sisa va compondre per a la representació de l'obra que va fer la Companyia Dagoll Dagom a la dècada dels 70.

La presidenta d'Amics de 'Pedra i Sang', Dolors Vilarasau, que ha fet un balanç positiu de la iniciativa, ha anunciat que s'organitzarà la segona edició del cicle l'any que ve.

Dolors Vilarasau

Esperem repetir el cicle l'any vinent a les mateixes palces que enguany o a unes altres


Tres contes d''El somriure de Burt Lancaster' de Víctor Alexandre van donar el tret de sortida a les lectures a la plaça de Pere San el 30 de juny. Una setmana més tard, la versió de Josep Maria de Sagarra d''El somni d'una nit d'estiu', de William Shakespeare, va prendre el relleu a la plaça Pep Ventura.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha assegurat que la iniciativa comptarà amb el suport del consistori l'any vinent.

Àngels Solé

La iniciativa comptarà amb el suport de l'Ajuntament. Darrera la feina del cicle, hi ha molta professionalitat.


El cicle de lectures, que ha comptat amb la col·laboració de l'Ateneu Santcugatenc i l'associació Comerç Centre Històric, s'ha emmarcat dins del programa de l'Any del Llibre i la Lectura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.