'Tapas' tanca el cicle de cinema d'aire lliure de Valldoreix


  • Comparteix:

'Tapas' tanca el cicle de cinema d'aire lliure a Valldoreix aquesta nit. La comèdia dramàtica, que es projectarà en català, explica cincs històries que s'entrecreuen a l'Hospitalet del Llobregat. La pel·lícula començarà a dos quarts d'onze a la plaça del Casal de Cultura. L'entrada és gratuïta.

La pel·lícula dirigida per José Corbacho i Juan Cruz posa el punt i final al cicle de cinema a l'aire lliure organitzat per l'EMD de Valldoreix. 'Tapas' va suposar l'estrena de Corbacho en la direcció d'un film. La pel·lícula compta amb la intervenció de diversos integrants de la productora El Terrat, de la qual forma part el codirector de 'Tapas'.

El cicle de cinema a la fresca ha ofert nou pel·lícules, que s'han emès cada divendres de juliol i agost. Entre els films, destaquen 'Million Dollar Baby', 'Los chicos del coro' i 'Bodas y prejuicios', entre d'altres. Tres de les nou pel·lícules s'han projectat en català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.