Mònica Porta guanya el sorteig del 8è aniversari de la plana web de l'artista Adolf


  • Comparteix:

El concurs d'enguany bat el rècord de participació, amb 461 internautes

El concurs d'enguany bat el rècord de participació, amb 461 internautes

La barcelonina Mònica Porta ha guanyat el sorteig del vuitè aniversari de la plana web de l'artista santcugatenc Adolf. El concurs ha registrat enguany la participació més nombrosa de totes, amb un total de 461 participants.

Els internautes només havien d'enviar un correu electrònic a l'adreça de l'artista Adolf per optar a un dels premis. D'entre les 461 persones que ho han fet en aquesta vuitena edició, la guanyadora del sorteig ha estat la barcelonina Mònica Porta.

L'artista Adolf ha remarcat l'elevada participació en l'edició d'enguany, però ha afegit que el nombre de concursants encara pot créixer si es vencen els recels que continua generant Internet entre algunes persones.

Adolf

S'ha superat la barrera dels 460 participants. Està força bé, però crec que la xifra anirà augmentant perquè la gent guanyarà confiança en què aquest concurs és real.


D'entre les 8 obres disponibles com a premis del sorteig, la guanyadora ha escollit el gravat 'Forats en una porta (seqüència de dos)', de 1998, com ha explicat el propi artista.

Adolf

La guanyadora podia escollir entre 8 obres i s'ha quedat amb un gravat. És una seqüència de dues portes. La guanyadora es diu Mònica Porta i això li feia especial gràcia.


El taller d'Adolf espera continuar aquesta iniciativa en les properes edicions per celebrar l'aniversari de la seva plana web, que ja conté més de 300 obres i rep més de 2.000 visites mensuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.