Les banderoles del Teatre-Auditori i del Museu es reutilitzen per fer bosses de mà i estoigs


  • Comparteix:

Des d'aquest divendres, els santcugatencs poden comprar bosses de mà i estoigs fets amb les banderoles de promoció del Teatre-Auditori i del Museu de la ciutat. D'aquesta manera, l'Ajuntament recicla aquests materials i ofereix diferents productes als ciutadans perquè es facin més seus aquests equipaments. L'empresa Àrea Gràfica és la responsable del disseny d'aquests nous productes.

Aquest projecte de reciclatge és una prova pilot amb la qual l'Ajuntament pretén reutilitzar els materials utilitzats per a les banderoles de difusió de les activitats del Teatre-Auditori i del Museu de Sant Cugat. Els objectiu de la iniciativa són reciclar aquests materials i apropar els equipaments als ciutadans. Així ho ha explicat el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues.

Pep Tugues

Teníem les banderoles i vam pensar que es convertissin en una bossa o en un estoig, com ja s'ha fet a altres llocs, perquè la gent pugui tenir-los. Reciclem uns materials i incidim en la idea de fer-te teva la ciutat, el museu i el Teatre-Auditori


La iniciativa, que ja s'està duent a terme en d'altres llocs, és possible gràcies a l'acord entre l'Ajuntament i l'empresa de disseny de la ciutat, Àrea Gràfica.

De moment, materials reciclats de les banderoles com PVC i polièster ja han servit per fabricar prop de 200 bosses de mà, de dues mides diferents, i un centenar d'estoigs. El preu d'aquests productes oscil·la entre els 26 i 35 euros pel que fa a bosses i els 5 euros els estoig, ja que l'objectiu, segons Tugues, no és en cap cas treure'n un benefici econòmic.

Actualment ja s'han utilitzat els materials de banderoles de les campanyes de comunicació del Museu d'exposicions com l''Antològica de Marian Vayreda' o la de George Orwell, així com del Festival de Poesia a Sant Cugat o els espectacles de Raimon, Marta Carrasco i la Compañía Nacional de Danza II. Per a Pep Tugues, ara cal esperar per veure la resposta dels santcugatencs.

Pep Tugues

Deixem aquest semestre per veure l'acollida que tenen aquests elements i, un cop ho veiem, en podem fer més o menys. També és cert que algun cop hi ha hagut gent que ens ha demanat ja alguna cosa


Les bosses de mà i els estoigs van acompanyats d'una etiqueta que permetrà apreciar el model de banderola original i es poden adquirir a partir de divendres al Museu de Sant Cugat, a l'Oficina de Turisme i al Teatre-Auditori de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.