El fred i l'amenaça de pluja no desllueixen les cavalcades dels districtes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Centenars de persones han seguit l'arribada de Ses Majestats d'Orient des dels districtes de Sant Cugat, que s'han sumat a la celebració amb tres cavalcades que han aconseguit véncer el fred i l'amenaça de pluja. Quilos i quilos de caramels, molta xocolata desfeta i fins i tot un tortell gegant han endolcit la celebració a Mira-sol, La Floresta i Les Planes.

El districte de Mira-sol ha viscut una cavalcada molt freda pel que fa a la temperatura, però molt càlida per l'ambient que s'ha viscut amb moltíssims mirasolencs que s'han llançat al carrer en la nit més màgica de l'any. La comitiva ha estat formada per una quinzena de carrosses, de les quals han destacat les tres carrosses reials, que des de l'organització han reciclat i adaptat per a Ses Majestats. Així, el rei Melcior ha fet la cavalcada amb una carrossa que reproduïa un castell de l'Edat Mitjana, el rei Gaspar ho ha fet amb una altra que representava un bosc de follets i finalment el rei Baltasar ha recorregut els carrers de Mira-sol amb una casa de xocolata.

Enguany ha estat la primera vegada que la cavalcada l'organitzava la Penya 195 i una de les seves responsables, Carme Savall, ha valorat molt positivament aquesta estrena.

Carme Savall

Ha anat molt bé, hem trobat molta gent que ha sortit de les seves cases i hem intentat que el recorregut fos proper a tothom. La gent ha estat molt repartida per tot el recorregut.


A La Floresta, els Reis d'Orient han arribat un any més en un tren antic i unes 200 persones els han rebut a l'estació del districte. La comitiva reial ha estat presidida per tres carrosses engalanades que, per primer any, han substituït els cotxes tot terreny per transportar a Ses Majestats. 500 quilos de caramels, 40 litres de xocolata i un tortell de 12 metres de diàmetre han contribuït a endolcir una festa que ha aplegat centenars de persones, tot i l'amenaça de pluja. Un dels membres de la comissió organitzadora, Xavier Sans, s'ha felicitat pel bon funcionament de la cavalcada.

Xavier Sans

Tots teníem por que la pluja deslluís la cavalcada, però al final tot ha anat bé. Ha vingut més gent de la que esperàvem.


El fred i la boira tampoc han estat impediment perquè els veïns de les Planes s'apleguessin un any més a la cavalcada de Reis que celebra aquest districte. Un total de 250 quilos de caramels i 24 litres de xocolata han ajudat a endolcir el final de festa, que un cop més s'ha celebrat a l'Esplai de l'Avi on mossèn Pere ha donat la benvinguda a la comitiva amb les tradicionals espelmes.

La presidenta de la comissió de festes de Les Planes, Begoña Parareda, s'ha felicitat pel fet que malgrat el mal temps els residents d'aquest districte s'hagin sumat a la cavalcada reial.

Begoña Parareda

La veritat és que estem molt contents de com ha anat tot, al principi patiem pel temps però la boira fins i tot ha donat un toc molt melancòlic


Els districtes s'han sumat així a la rebuda dels Reis d'Orient en la nit més màgica de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.