El concert d'homenatge a Victòria dels Àngels i l'actuació de Serrat ja han penjat el cartell de complert al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La programació comença aquest divendres i compta amb 35 espectacles fins al mes de juny

La programació comença aquest divendres i compta amb 35 espectacles fins al mes de juny

El Teatre-Auditori dóna, aquest divendres, el tret de sortida a la nova programació semestral i ho fa amb les entrades d'alguns espectacles exhaurides. És el cas del concert d'homenatge a Victòria dels Àngels, que anirà a càrrec d'Ainhoa Arteta i Jaume Aragall, previst pel dia 20 de gener, o del concert de Joan Manel Serrat, que tancarà la programació el dia 15 de juny, i pel qual ja no queden localitats.

La comèdia 'Uuuuh!', de Gerard Vàzquez, enceta aquest divendres una programació que arriba avalada per la bona resposta del públic, ja que alguns dels espectacles fins i tot ja han exhaurit les entrades.

Concretament, ja han penjat el cartell de complert el concert d'homenatge a Victòria dels Àngels, que es farà el proper dia 20 i que anirà a càrrec de la soprano Ainhoa Arteta i del tenor Jaume Aragall, i l'actuació de Joan Manel Serrat, que tancarà la temporada a mitjans de juny. Així ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ha afegit que això no ha estat una sorpresa ja que es tracta d'unes propostes de luxe.

Àngels Solé

És una ocasió excepcional, jo crec que difícilment repetible. Sap greu dir-ho, però si no hagués estat per la mort de Victòria dels Àngels, no hauríem aconseguit reunir l'Ainhoa Arteta i l'Aragall. I també en Serrat era previsible


La tinenta d'alcalde ha destacat que aquest és només el tret de sortida d'una programació que, en general, es presenta amb molt bones expectatives, ja que és molt diversa i ha aconseguit atreure segments de públic molt diferents.

Àngels Solé

Continuarem amb bons auguris i acabarem amb bons auguris, perquè és una programació molt maca i molt diversa. Atreu a gent molt diferent


Recordem que, en total, són 35 espectacles on es combinen música, teatre, dansa i fins i tot màgia. Entre les principals propostes, destaquen els concerts de 'Presuntos Implicados', el proper dia 28 de gener, Ismael Serrano, al febre o Rosana, al mes de març. En teatre, es podran veure des del musical 'Paradís' fins al darrer muntatge de Josep Maria Pou, 'La cabra, o qui és Sylvia'.

No hi faltarà la dansa, de la mà de la Compañía Nacional de Danza i de les dues companyies residents a Sant Cugat, Color Dansa i Nats Nus, o l'òpera, que arribarà amb títols tan coneguts com 'La flauta màgica'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.