La trobada simfònica tanca amb un concert a l'Escola Municipal Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels ha estat aquest cap de setmana l'escenari de la trobada simfònica organitzada per la Fundació Música Simfònica i de Cambra Privada. Joves músics d'arreu de Catalunya han participat en aquesta trobada que ha acabat amb un concert de cloenda a l'Aula Magna del Conservatori Municipal.

La vuitena trobada simfònica celebrada a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels aquest cap de setmana ha aplegat joves músics de tot Catalunya que han compartit escenari amb intèrprets professionals. La trobada, organitzada per la Fundació Música Simfònica i de Cambra, ha estat tot un èxit segons el director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré.

Josep Ferré

La veritat és que l'experència és curta però molt intensa i les vivències viscudes són espectaculars. L'oportunitat de treballar amb professionals és una experiència completa


Ferré ha afegit que ha estat una experiència molt positiva, tant pels joves músics com pels professionals que han participat, i ha destacat que aquestes trobades són molt interessants i ajuden a instruir als joves músics.

Josep Ferré

Els estudiants ho valoren i crec que pedagògicament és millor el mimatisme que la gran parrafa. Estem cansats però molt contents


La pròxima trobada de joves músics serà el 4 i 5 de Març per preparar el pròxim concert al Palau de la Música el dia 7 de Maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.