El cantautor Ismael Serrano presentarà al Teatre-Auditori el seu últim disc el 10 de febrer


  • Comparteix:

El cantautor madrileny Ismael Serrano presentarà a Sant Cugat el seu últim disc, titulat 'Naves ardiendo más allá de Orión'. El concert, que es farà al Teatre-Auditori el 10 de febrer, forma part d'una gira organitzada per la Diputació de Barcelona que recorrerà 8 municipis de la demarcació.

Ismael Serrano interpretarà al Teatre-Auditori de Sant Cugat les cançons del seu últim treball discogràfic, 'Naves ardiendo más allá de Orión', que pren el nom d'una frase de la pel·lícula 'Blade Runner'. A més, el cantautor madrileny repassarà alguns dels temes dels seus cinc discos anteriors, que l'han consolidat com una de les veus més autoritzades dins del panorama de la cançó d'autor a l'Estat espanyol. El propi Ismael Serrano explica així la proposta que portarà a Sant Cugat i a 7 municipis més de la província de Barcelona.

Ismael Serrano

Cantaré les cançons de l'últim disc, però serà un concert equilibrat perquè també cantaré cançons dels 5 treballs anteriors. Agraeixo aquest tipus d'iniciatives que aposten per altres músiques, com la cançó d'autor.


Serrano, que va editar el seu primer disc 'Atrapados en azul' l'any 1996, defineix el seu treball com el d'un 'cronista social i sentimental' i nega que el renaixement del moviment dels cantautors sigui una moda passatgera.

Ismael Serrano

Encara hi ha espai per a la cançó d'autor, hi ha gent jove que hi aposta i ho demana. Però els temps són difícils, perquè la indústria musical ja no aposta per certs gèneres que no es basin en un 'hit' radiofònic.


El ritme de venda de les entrades per al concert del 10 de febrer ha estat força ràpid, però encara queden les últimes localitats. El preu de l'entrada és de 18 euros.

La gira d'Ismael Serrano està organitzada per l'Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona i, després de passar per Sant Cugat, recorrerà municipis com Manresa, Sabadell i Granollers, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.